خانه / آموزش آشپزی / طرز تهیه سرکه سیب با خواص و فواید سرکه سیب برای لاغری , پوست و مو

طرز تهیه سرکه سیب با خواص و فواید سرکه سیب برای لاغری , پوست و مو

خواص سرکه سیب برای پوست,چگونه سرکه سیب درست کنیم,خواص سرکه سیب برای لاغری,مضرات سرکه سیب,سرکه سیب و لاغری شکم,طریقه مصرف سرکه سیب,خواص سرکه سیب برای مو,ماسک سرکه سیب,بهترین زمان مصرف سرکه سیب,خواص خوردن سرکه سیب ناشتا,بهترین زمان برای خوردن سرکه,خوردن سرکه سیب قبل از خواب,چگونه از سرکه سیب برای لاغری استفاده کنیم,سرکه سیب قبل غذا یا بعد غذا,زمان خوردن سیب برای لاغری,خوردن سرکه سیب بعد از غذا,خوردن سرکه سیب ناشتا برای لاغری,بهترین زمان مصرف سرکه سیب برای لاغری,سرکه سیب را چگونه مصرف کنیم,سرکه سیب را چگونه درست کنیم,عوارض سرکه سیب,بهترین مارک سرکه سیب,روش مصرف سرکه سیب,لاغری با سرکه سیب و عسل,سرکه سیب و لاغری شکم,خوردن سرکه سیب ناشتا,سركه سيب براي پوست صورت,قیمت قرص سرکه سیب,سرکه سیب برای مو خوره,سرکه سیب برای شوره سر,نحوه استفاده از سرکه سیب برای لاغری,فواید سرکه سفید,سرکه سیب برای شپش,طرز تهیه سرکه سیب دکتر روازاده,طرزتهیه سرکه سیب محلی,بهترین روش سرکه سیب,طرزتهیه سرکه سیب فوری,طرز تهیه سرکه سیب حکیم تهرانی,طرز تهیه سرکه سیب گلاب,طرز تهیه سرکه سیب به روش دکتر روازاده,سرکه سیب برای روشن شدن پوست,سرکه سیب برای لک صورت,خواص سرکه سیب با عسل,سرکه سیب برای جوش صورت,سرکه سیب برای جای جوش￸,طبع سرکه سیب سرد است یا گرم,طبع سرکه سیب در طب سنتی,خواص سرکه سیب روازاده

 

طرز تهیه سرکه سیب با خواص و فواید سرکه سیب برای لاغری , پوست و مو

برای این ساعت در سایت من و تواوکی در قسمت مرتبط با آموزش آشپزی , خواص و فواید سرکه سیب برای لاغری , پوست و مو و طرز تهیه سرکه سیب را آماده کردیم.

سرکه سیب و فواید سرکه سیب

طرز تهیه سرکه سیب با خواص و فواید سرکه سیب برای لاغری , پوست و مو

خواص سرکه سیب فواید سرکه سیب

سرکه سیب از بروز سرطان پیشگیری هم می کند. اگر چه سرکه سیب سرطان را درمان نمی کند ، ولی به دلیل داشتن آنتی اکسیدان ، رادیکال های آزاد را در بدن از بین می برد. رادیکال های آزاد ترکیبات خطرناکی هستند که در اثر اکسیداسیون به وجود می آیند و باعث تخریب سلول های بدن، پیری زودرس سلول ها و ایجاد سرطان می شوند.
سرکه سیب دارای خاصیت آنتی بیوتیکی و ضدعفونی کننده است. ضد باکتری و ضد قارچ است و باعث ارتقاء عمل سیستم ایمنی بدن در مقابله با عوامل بیماری زا می شود.
مقدار پتاسیم بدن را تنظیم می کند، در نتیجه به حفظ تعادل اسیدی- بازی خون کمک می کند.

برخلاف باور افرادیکه تصور دارند تولید زیاد اسید باعث رفلاکس معده می باشد، دلیل رفلاکس معده در خیلی از افراد کمبود اسید معده می باشد. درمان شامل مصرف روزانه ۱ تا ۲ قاشق چایخوری سرکه سیب می باشد.
خیلی از افرادیکه دچار مشکلات پوستی از پسوریازیس گرفته تا اگزما می باشند، از سرکه سیب برای کاهش التهاب و کاهش عمومی مشکل استفاده می نمایند. سعی کنید جاهای تحت تاثیر را با پنبه آغشته به سرکه سیب تر نمایید.
سرکه سیب دارای خاصیت آنتی بیوتیکی و ضدعفونی کننده است. ضد باکتری و ضد قارچ است و باعث ارتقاء عمل سیستم ایمنی بدن در مقابله با عوامل بیماری زا می شود.
مقدار پتاسیم بدن را تنظیم می کند، در نتیجه به حفظ تعادل اسیدی- بازی خون کمک می کند.
برای تصلب شرائین مفید است، زیرا هنگام مستحکم شدن استخوان ها، توده کلسیمی موجود در مفاصل را تجزیه می کند.
برای درمان مسمومیت غذایی و ناراحتی های گوارشی مفید است.
عفونت ادراری را بهبود می بخشد.
فشار خون بالا را کاهش می دهد.
در افرادی که داروهای دیورتیک ( ادرارآور ) مصرف می کنند، مصرف سرکه سیب، باعث جایگزین شدن و جبران پتاسیم از دست رفته می شود. برای این منظور دو قاشق مرباخوری سرکه سیب را با مقداری آب مصرف کنید

مواد لازم برای تهیه سرکه سیب:

سیب ۱ کیلوگرم
سرکه ۱/۲ استکان
شکر ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه سرکه سیب:

1. پوره ی سیب را به همراه سرکه، شکر و نمک (تا نیمه) در ظرف مورد نظر بریزید و درب آن را خوب ببندید.

2. ظرف را در محیطی گرم قرار دهید. بین ۳۰ تا ۴۰ روز زمان لازم است تا سرکه آماده شود. در این میان، به خصوص در روزهای اول، آن را تکان ندهید.

3. بعد از این مدت از سرکه کمی بچشید. سرکه باید ترش شده باشد. اگر اینطور نبود، دوباره در ظرف را ببندبد و آن را مدت زمان بیشتری کنار بگذارید.

4. وقتی سرکه آماده شد، آن را از صافی رد کنید و در ظرف مورد نظر بریزید.

نکاتی در مورد تهیه ی سرکه سیب:

1. سیب ها را تمیز بشویید و پوست بگیرید. تمام بخش های اضافی سیب مانند دانه ها و دم آن را جدا کنید. می توانید سیب ها را رنده کنید و یا به کمک غذاساز پوره کنید. بهتر است که از سیب های شیرین استفاده کنید.

2. از ظرفی استفاه کنید که درب آن کاملا بسته شود و هوا نکشد. حجم سرکه سیب بعد از تخمیر افزایش پیدا می کند، پس ظرف را تا نیمه پر کنید.

3. لازم است تا سرکه برای تخمیر به مدت ۳۰ تا ۴۰ روز در مکانی گرم قرار گیرد.

مضرات سرکه سیب

عوارض جانبی – مصرف مقادیر کوچک سرکه سیب، عموما بدون مشکل می باشد. اما مقادیر زیاد و یا مصرف طولانی مدت می تواند خطراتی در پی داشته باشد. مصرف سرکه سیب خالص و مخلوط نشده با آب می تواند باعث ساییده شدن مینای دندان و سوختن دهان و گلو شود.
خطرات مصرف سرکه سیب – زنانیکه پوکی استخوان دارند، باید با احتیاط سرکه سیب مصرف نمایند. مصرف مرتب سرکه سیب می تواند باعث کاهش تراکم استخوان شود. از آنجاکه سرکه سیب می تواند باعث تغییر سطح انسولین شود، افراد دیابتی باید سرکه سیب را با مشورت پزشکشان مصرف نمایند.
تداخلات – افرادیکه ملین، دیورتیک و داروی بیماری های قلبی و دیابت مصرف می نمایند، باید قبل از مصرف سرکه سیب با پزشکشان مشورت نمایند.

طرز تهیه سرکه سیب با خواص و فواید سرکه سیب برای لاغری , پوست و مو

سایت آموزش آشپزی آسان انواع غذاهای ایرانی و خارجی

آشپزی,آشپزی انواع غذاهای ایرانی با آموزش,آشپزی ساده و مدرن,آشپزی سریع و آسان,آشپزی ایرانی خوشمزه

آموزش آشپزی

سرکه سیب برای مو

در مورد خاصیت این سرکه برای پوست نیز تاکید می‌شود که سرکه‎سیب به طور کلی به زیبایی و بهبود ظاهری پوست کمک می‌کند چون پوست به طور طبیعی اسیدی است و سرکه سیب می‌تواند PH طبیعی پوست را متعادل سازد. در این صورت، بین چربی و خشکی پوست تعادل برقرار می‌شود.

سرکه سیب در عین حال به کاهش لکه‌ها و دانه‌های قرمز روی پوست کمک می‌کند. به این ترتیب برای نرمی کلی پوست بهتر است دفعه بعد که به حمام می‌روید چند قاشق چایخوری از این سرکه را داخل وان پر از آب بریزید و مدتی در وان بمانید. محلول سرکه‎سیب و آب، پوست را مرطوب، تازه و از همه مهم‎تر پاک‎سازی می‌کند.

نکته : در مصرف داروهای گیاهی برای پوست خیلی توجه کنید تا دچار عارضه پوستی نشوید .

 

سرکه سیب و عسل

دستورالعمل معجون عسل و سرکه سیب خیلی آسان هست. یک قاشق مرباخوری عسل و سرکه سیب را در یک لیوان آب مخلوط کنید. یک لیوان از این معجون را حداقل دوبار در روز قبل از غذاخوردن نوش جان کنید و این کار را حداقل برای دوهفته تکرار کنید.

 

سرکه سیب برای جای جوش و سرکه سیب برای پوست

بهترین زمان  برای این کار شب قبل از رفتن به رختخواب است بهتر است سه باردر هفته این کار را انجام دهید

شب قبل خواب انجام بدین (سه بار در هفته)

دو قاشق غذاخوری سرکه سیب رو با یک قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و با بعد یک گوش پاک‌کن روی جوش‌ها بمالید.سرکه سیب باکتری‌‌های مولد آکنه و سلول‌های مرده سطح پوست را از بین می‌برد و تا حدی التهاب جوش رو از بین میبره.

 

سرکه سیب به انگلیسی Apple vinegar یا به اختصار سرکه سیب av بررسی شده ارزش غذایی در هر 100 گرم دارای 22 کالری است و دارای سدیم,پتاسیم,آهن  و منیزیم است.

توصیه می شود سرکه سیب درختی را به روش زیر مصرف کنید : یک یا دو قاشق چایخوری از سرکه سیب درختی را با دو قاشق چایخوری عسل خالص طبیعی مخلوط کنید بعد آن قدر آب به آن اضافه کنید که یک لیوان پرشود سپس آنرا به هم  بزنید و آهسته آهسته بنوشید ودر روز سه یا چهار بار آنرا مصرف کنید هنگام

مصرف شربت سرکه سیب و عسل صبح ها موقع بر خاستن از خواب و قبل از صرف نهار و شب پیش از شام و یا قبل از خواب ویا در فاصله غذاها یا بعد از صرف غذا است ولی بهتر است آن را قبلاز هر غذا مصرف کنید .

 

چگونه از سرکه سیب برای لاغری استفاده کنیم

سوال کاربر: آیا سرکه سیب را ناشتا باید خورد اگر ناشتا باشد به معده آسیب نمیرساند؟ متشکرم

پاسخ پزشک:با سلام:
برای شروع، یک قاشق چای خوری سرکه سیب را به یک لیوان آب اضافه کنید و روزی یک بار از آن بنوشید. سپس، میزان سرکه سیب و دفعات نوشیدن آن را افزایش دهید.

سرکه سیب قبل غذا یا بعد غذا ولع خوردن غذا را خیلی کم می کند.
• بهترین گزینه این است که دو قاشق چای خوری سرکه سیب را به یک لیوان آب اضافه کنید و روزی یک تا سه بار از آن بنوشید.
• برای شروع سوخت و ساز و احساس سیری بیشتر، بهترین کار این است که آن را یک ساعت قبل از غذا بنوشید. می توانید آن را همراه با پیش غذا و یا هر روز صبح با معده ی خالی، بنوشید.
سرکه سیب بسیار اسیدی است بنابراین حتماً باید آن را با آب رقیق کنید تا از آسیب به مینای دندان، بافت دهان و گلو و دیواره ی معده جلوگیری شود. هیچ گاه سرکه سیب را به تنهایی و بدون آب ننوشید.
برخی از افراد با طعم ترش سرکه سیب مشکل دارند. می توانید هر بار، کمی عسل به آب و سرکه اضافه کنید و یا می توانید آن را با چای خود بنوشید. صبر کنید تا چای کمی سرد شود و سپس، سرکه را به آن اضافه کنید و بنوشید.
می توانید در غذاهای خود از سرکه استفاده کنید. آن را به سوپ های خود اضافه کنید و یا به جای سس، بر روی سالادهای خود بریزید.

 

ماسک سرکه سیب

سال هاست که از عسل در لوازم ارایشی و بهداشتی استفاده می شود؛ ماده ای مقوی و شگفت انگیز که از خاصت غذایی و دارویی ان برهیچکش پوشیده نیست ؛ همچنین سرکه سیب به عنوان یکی از بهترین مواد آرایشی طبیعی در دسترس ما است از خشکی و چربی بیش از اندازه گرفته تا حساسیت یا تیرگی، همه ایرادهای ظاهری پوست را می‌توان با یک ماسک خوب برطرف کرد. اما خریدن یک ماسک از برندهای قابل اعتماد حدود ۱۰۰ هزار تومان خرج برمی‌دارد و به همین‌خاطر این ماسک‌ها در سبد خرید هر کسی دیده نمی‌شود اما نگران نباشید. قرار نیست به‌خاطر کمی صرفه‌جویی، قید زیبایی‌تان را هم بزنید. شما می‌توانید بی‌نیاز از خرید ماسک‌های آماده، خودتان در خانه بهترین ماسک‌ها را بسازید و تنها بعد از چند هفته، ایرادهایی که سال‌ها زیبایی‌تان را خدشه‌دار می‌کردند، برطرف کنید.

طرز تهیه ماسک عسل و سرکه سیب
سه قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق غذاخوری سرکه سیب درون را یک ظرف کوچک ریخته و خوب هم بزنید تا عسل حالت رقیق ( ابکی ) به خود بگیرد سپس قبل از مصرف ماسک صورتتان را بخوبی بشویید و بعد از خشک نمودن؛ معجون را برای مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه روی پوست‌تان بگذارید. سپس ابتدا با آب ولرم و بعد با آب سرد پوست‌تان را آبکشی کنید همواره به یاد داشته باشید شستشو با اب ولرم و اب سرد باعث باز شدن منافذ پوستی شده و تنفس هر چه بیشتر و بهتر پوست می شود) این ماسک به پوستتان آرامش می‌دهد، چربی‌اش را تنظیم می‌کند و آسیب‌دیدگی‌های ظاهری آن را برطرف می‌کند.

میزان مجاز استفاده ماسک عسل و سرکه سیب
استفاده متداول ( هر روز ) از این ماسک ممکن پوست شما را دچار حساسیت و خارش کند پیشنهاد ما به شما هفته ای ۲ الی ۳ بار می باشد.

ماسک عسل و سرکه سیب می‌تواند به کاهش سرعت روند پیری پوست شما کمک کند یکی از مزایای اصلی سرکه سیب را میتواند در درمان آکنه دانست و همچنین می تواند در از بین بردن باکتری‌های عفونی بر روی پوست کمک کند.

 

طرز تهیه سرکه سیب با خواص و فواید سرکه سیب برای لاغری , پوست و مو

 

درباره codetools

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

x

شاید بپسندید

موساکا,طرز تهیه موساکا با سیب زمینی,طرز تهيه موساكا بادمجان,غذای یونانی موساکا

طرز تهیه موساکا تصویری با سیب زمینی و بادمجان غذای یونانی 

 طرز تهیه موساکا با سیب زمینی, طرز تهيه موساكا بادمجان,غذای یونانی موساکا,طرز تهیه ...