طرز تهیه خورش قیمه مجلسی و نکات حرفه ای پخت خورشت قیمه خوشمزه

خورش قیمه,طرز تهیه خورش قیمه,خورش قیمه خوشمزه,طرز تهیه خورش قیمه مجلسی,طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه,خورش قیمه مجلسی,دستور پخت خورش قیمه,خورشت قیمه,طرزتهیه خورشت قیمه,طرز تهیه خورش قیمه برای 4 نفر,طرز تهیه خورش قیمه نذری,طرز تهیه خورش قیمه بادمجان,طرز تهیه خورش قیمه با مرغ,طرز تهیه خورش قیمه در آرام پز, طرز تهیه خورش قیمه در زودپز,طرز تهیه خورش قیمه با گوشت چرخ کرده,طرز تهیه خورش قیمه برای 4 نفر,طرز تهیه خورش قیمه نسترن,طرز تهیه خورش قیمه مجلسی برای 4 نفر,طرز تهیه خورش قیمه رزا منتظمی,طرز تهیه خورش قیمه در زودپز,طرز تهیه خورش قیمه با مرغ,طرز تهیه خورش قیمه با مرغ مجلسی

طرز تهیه خورش قیمه

خورش قیمه,طرز تهیه خورش قیمه,خورش قیمه خوشمزه,طرز تهیه خورش قیمه مجلسی,طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه,خورش قیمه مجلسی,دستور پخت خورش قیمه,خورشت قیمه,طرزتهیه خورشت قیمه,طرز تهیه خورش قیمه برای 4 نفر,طرز تهیه خورش قیمه نذری,طرز تهیه خورش قیمه بادمجان,طرز تهیه خورش قیمه با مرغ,طرز تهیه خورش قیمه در آرام پز, طرز تهیه خورش قیمه در زودپز,طرز تهیه خورش قیمه با گوشت چرخ کرده,طرز تهیه خورش قیمه برای 4 نفر,طرز تهیه خورش قیمه نسترن,طرز تهیه خورش قیمه مجلسی برای 4 نفر,طرز تهیه خورش قیمه رزا منتظمی,طرز تهیه خورش قیمه در زودپز,طرز تهیه خورش قیمه با مرغ,طرز تهیه خورش قیمه با مرغ مجلسی

کدتولز » آشپزی

دستور پخت خورش قیمه , آموزش طرز تهیهخورش قیمه | خورشت قیمه به انگلیسی Gheimeh

در کد تولز با شما هستیم با آمورزش طرز تهیه خورش قیمه در منزل که به راحتی قابل درست کردن است و البته خوشمزه است

مواد لازم برای تهیه خورش قیمه

گوشت گوسفندی ۴٠٠ گرم

پیاز ٢ عدد

روغن مایع به میزان لازم

نمک فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

گلاب یک قاشق غذاخوری

لیموعمانی سه عدد

دارچین در صورت تمایل نصف قاشق چای‌خوری

شکر به مقدار لازم

زعفران دم‌کرده به مقدار لازم

رب گوجه‌فرنگی ٣ قاشق غذاخوری

 سیب‌زمینی متوسط ۲ عدد

لپه خام ٢ پیمانه

طرز تهیه خورش قیمه

مرحله اول
ابتدا کمی روغن درون ماهی‌تابه می‌ریزیم و پیازها را نگینی و ریز خرد کرده و داخل روغن تفت می‌دهیم.

پس‌ازآنکه کمی تفت خورد و پیازهای کمی سبک شدند گوشت را به قطعات کوچک تقسیم کرده و آن‌ها را داخل و پیاز تفت داده‌شده می‌ریزیم و خوب تفت می‌دهیم تا رنگ روی گوشت اندکی تغییر کند و حالت پخته به خود بگیرد.

مقداری زردچوبه و فلفل به آن اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم.

مرحله دوم
پس‌ازآن نوبت اضافه کردن لپه است. لپه و گوشت را با هم کمی تفت می‌دهیم این کار باعث می‌شود که لپه‌ها در طول فرآیند پخت له نشوند و وا نروند.

سپس رب گوجه‌فرنگی را نیز به پیاز اضافه می‌کنیم و اندکی تفت می‌دهیم تا به‌خوبی سرخ شود و رنگ خوبی پیدا کند.

می‌توانید رب را در این مرحله اضافه نکنید و آن را برای موقعی نگه‌دارید که آب را داخل خورشت ریخته‌اید؛ اما پیشنهاد ما این است که در همین مرحله را تفت داده و اضافه کنید و غذای خوش‌رنگ‌تری داشته باشید.

مرحله سوم
حال نوبت اضافه کردن آب می‌رسد. ۴ تا ۵ لیوان آب به مواد اضافه کنید. اگر رب را در مرحله قبل اضافه نکردید اکنون نوبت رب است. پیشنهاد می‌شود که آن را با کمی روغن در ظرفی جداگانه تفت دهید و به خورشتتان اضافه کنید.

حرارت شعله را زیاد کنید تا آب داخل قابلمه به جوش بیاید. پس‌ازاینکه آب داخل قابلمه جوشید حرارت را روی متوسط تنظیم کنید. در قابلمه را بگذارید؛ و اجازه دهید که خورش شما به‌آرامی به بپزد.

مرحله چهارم
پس از حدود یک ساعت به سراغ خورشت خود بروید و بررسی کنید که آیا لپه و گوشت به‌خوبی پخته‌اند یا خیر. اگر هنوز اندکی خام هستند نگران نباشید فرایند پخت خورشت شما هنوز به پایان نرسیده است.

لیموعمانی‌ها را خوب بشویید و آن‌ها را با چنگال سوراخ کرده و داخل خورشت بیندازید و اجازه دهید تا خورشت نیم تا یک ساعت دیگر نیز به همراه لیموعمانی بجوشد.

بهتر است قبل از اضافه کردن لیموعمانی اگر از خود لیموعمانی درسته استفاده می‌کنید، مدتی آن را در آب بیندازید تا مقداری از تلخی آن گرفته شود و باعث تلخ شدن خورش شما نشود.

مرحله پنجم
حدود نیم تا یک ساعت دیگر می‌توانید به خورش نمک، زعفران و دارچین اضافه کنید و مدتی صبر کنید تا خورش شما به‌خوبی جا بیفتد و غلیظ شود.

وقتی خورشت به‌خوبی جا افتاد و حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قبل از سرو آن می‌توانید گلاب و شکر را به خورشت اضافه کنید. دقت کنید که شکر باید به میزان خیلی خیلی کم به خورشت شما اضافه شود؛ مثلاً نصف قاشق چای‌خوری و پس از اضافه کردن آن خورشت را تست کنید تا شیرین نشده باشد.

مرحله ششم
می‌توانید زمانی که منتظر هستید خورشتتان جا بیافتد سیب‌ زمینی‌ ها را آماده کنید. سیب‌زمینی‌ها را خلالی خرد کنید و در روغن کم سرخ کنیم تا به‌خوبی ترد شوند.

سپس اندکی زردچوبه به آن اضافه کنید تا خوش‌رنگ‌تر شوند و کمی با هم تفتشان دهید. برای تزیین خورشت، سیب‌زمینی‌های خود را به شکل‌های مختلف در آورده و از آن برای تزیین استفاده کنید.

نکات حرفه ای پخت خورشت قیمه خوشمزه

بهتر است لپه‌ها را از شب قبل در آب خیس کنید تا هم بهتر و راحت‌تر پخته شوند و نفخ آن گرفته شود. همچنین در طول مدت‌زمان خیساندن بهتر است که آ آن‌ها را چند بار عوض کنید.

برای خوشمزه‌تر شدن خورشت قیمه از گوشت گوسفندی، سردست گوسفند یا مغز ران گوساله استفاده کنید.

همچنین اگر گوشت قرمز برای شما و اطرافیانتان مضر است می‌توانید قیمه را با گوشت مرغ و گوشت بلدرچین نیز درست کنید.

گاهی عده‌ای از تلخ شدن خورشت قیمه خود گله‌دارند. علت این تلخ شدن تنها و تنها لیموعمانی است اگر لیموعمانی را زودتر از موعد داخل خورشت بیندازید خورشت تلخ خواهد شد.

همچنین سوراخ کردن و سپس خیس کردن آن در آب را قبل از استفاده از آن فراموش نکنید.

می‌توانید پره‌های آن را خارج کرده و سپس به خورشت اضافه کنید که در این صورت ممکن است خورشت کمی ترش‌تر شود و همچنین دیگر نمی‌توانید به‌آسانی آن‌ها را از خورشت جدا کنید.

لیموعمانی‌ها را بعد از حدود نیم تا یک ساعت پس از اضافه کردن، از خورشت دربیاورید تا مانع از تلخ شدن آن شود.

 بهتر است گوشت خورشت قیمه اندکی کوچک‌تر از گوشت‌های خورشت‌های دیگر باشد.

 سعی کنید تا جایی که ممکن است و زعفران را از دستور پخت حذف نکنید.

سعی کنید به‌جای استفاده از چیپس خلالی از خود سیب‌زمینی سرخ‌شده استفاده کنید.

می‌توانید بعد از خیساندن لپه چند دقیقه آن‌ها را در آب بجوشانید و کف حاصل از جوشیدن را از آب جدا کنید تا بوی خاص آن از بین برود.

البته تفت دادن آن با گوشت نیز که در دستور پخت اشاره شد کمک شایانی به این کار خواهد کرد.

پیشنهاد: شیر کاکائو •  گز اصفهان • شربت پرتقال • کوکو اسفناج • کوکو قارچ سیب زمینی

درباره codetools

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

x

شاید بپسندید

تعبیر خواب شیر دادن دختر مجرد به نوزاد

 تعبیر خواب شیر دادن دختر مجرد به نوزاد

 تعبیر خواب شیر دادن دختر مجرد به نوزاد,تعبیر خواب شیردادن دختر مجرد ...