خانه / آموزش آشپزی / طرز تهیه کباب تابه ای بسیار خوشمزه نکات حرفه ای پخت كباب تابه اي 

طرز تهیه کباب تابه ای بسیار خوشمزه نکات حرفه ای پخت كباب تابه اي 

طرز تهیه کباب تابه ای با گوجه,طرز تهیه کباب تابه ای با سس گوجه,کباب تابه ای,كباب تابه اي,طرز تهیه کباب تابه ای,طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه,کباب کوبیده تابه ای,کباب دیگی,طرز تهیه کباب دیگی,کباب تابه ای با سیب زمینی,تزیین کباب تابه ای,کباب تابه ای مرغ,کباب کوبیده در ماهیتابه,کباب تابه ای خوشمزه,كباب ماهيتابه ايطرز تهیه کباب کوبیده در ماهیتابه,کباب تابه ای در فر,طرز تهیه کباب ماهیتابه ای,کباب تابه,تهیه کباب تابه ای,طرز پخت کباب تابه ای,کباب تابه ای دو رنگطرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه,کباب دیگی خوشمزه,طرز تهیه ی کباب تابه ای,کباب تابه ایی,دستور پخت کباب تابه ای,كباب ديگي,کباب ماهیتابه,طرز تهیه کباب مرغ تابه ای,طرز تهیه کباب تابه ای با گوجه فرنگی,طرز تهیه کباب تابه ای با سیب زمینی,طرز تهیه کباب تابه ای ترکیه,طرز تهیه کباب تابه ای در فر,طرز تهیه کباب تابه ای ابدار,طرز تهیه کباب تابه ای مرغ,انواع کباب تابه ای,طرز تهیه کباب تابه ای مخصوص,کباب تابه ای با گوجه

طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه نکات حرفه ای پخت كباب تابه اي

کباب تابه ای,طرز تهیه کباب تابه ای,كباب تابه اي,طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه

کباب تابه ای,طرز تهیه کباب تابه ای,كباب تابه اي,طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه

کباب تابه ای یکی از غذاهای خیلی خوشمزه ایرانی است که در این پست طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه را از بخش آموزش اشپزی آماده کرده ایم

مواد لازم برای تهیه کباب تابه‌ ای بسیار خوشمزه

گوشت چرخ‌کرده :¤: نیم کیلو
پیاز متوسط :¤: 1 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه  :¤: به میزان لازم
گوجه‌فرنگی :¤: 3 عدد

کوکو سیب زمینی,طرز تهیه کوکو سیب زمینی,طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر,طرز تهیه کوکو سیب زمینی مجلسی

طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه

ابتدا پیاز را رنده کرده و با دست فشار دهید تا آب اضافه آن خارج شود.
پیاز رنده‌شده و آب‌ گرفته را با گوشت چرخ‌ شده مخلوط کنید.
به مقدار لازم نمک، فلفل، زردچوبه و در صورت تمایل کمی سماق به ترکیب بالا اضافه کرده و همه مواد را با یکدیگر ورز دهید.
تابه را روی حرارت قرار داده و کف آن روغن بریزید.
مواد آماده‌شده را با دست کف تابه پهن کنید و با کفگیر به صورت نواری یا مثلثی برش بزنید.
درب تابه را گذاشته و شعله را کم کنید.
وقتی شروع به آب‌انداختن کرد، درب تابه را بردارید تا آب اضافه آن بخار شود.
وقتی کباب‌ها سرخ شدند، آن‌ها را برگردانید و صبر کنید تا سمت دیگر نیز پخته و سرخ شود.
در این مرحله 3 یا 4 عدد گوجه‌فرنگی را برش زده و روی کباب‌ها قرار دهید یا این‌که آن‌ها را در تابه دیگری جداگانه سرخ کنید.
کباب تابه‌ ای آماده شده را با برنج زعفرانی و گوجه سرو کنید و با کمی سماق و سبزی خوردن تزیین کنید.
می‌توانید به جای قراردادن گوجه روی کباب‌ها و یا جداگانه سرخ‌کردن آن‌ها، یک سس گوجه و سیر بسیار خوشمزه و ساده تهیه کرده و کباب‌ها را بعد از کمی سرخ‌شدن، چند دقیقه‌ای داخل این سس قرار داده و سرو کنید

طرز تهیه شله زرد,شله زرد نذری,شله زرد

طرز تهیه کباب تابه ای کباب تابه‌ ای یا  همان کباب‌دیگی یکی از غذاهای ساده، خوش‌طعم و لذیذ ایرانی است.چنانچه به مصرف گوشت قرمز علاقه‌ای ندارید پیشنهاد می‌کنیم از گوشت مرغ برای غذا استفاده کنید. در روش سنتی تهیه کباب تابه‌ ای، از مخلوط گوشت گوسفند و گوساله استفاده می‌شود اما ‌می‌توان آن را با هر نوع گوشتی از گوشت گوساله خالص گرفته تا مرغ و شترمرغ و بوقلمون نیز درست کرد.

صرف‌نظر از نوع گوشت و ادویه‌جات که بسته به سلیقه هر فرد می‌تواند متفاوت باشد، دانستن چند نکته کلی به شما کمک می‌کند تا یک کباب‌ تابه‌ ای خوشمزه و بی‌نقص داشته باشید.

این غذای خوشمزه که با ساده‌ترین مواداولیه تهیه می‌شود، بهترین گزینه برای زمانی است که فرصت کمی برای تهیه غذا دارید. علاوه بر این؛ برای پخت کباب تابه‌ ای نیازی به کباب‌پز و منقل نداشته و بدون دود و دردسر می توانید آن را حتی در آپارتمان کوچک خود نیز درست کنید.

 

زرشک پلو با مرغ,طرز تهیه زرشک پلو با مرغ, مجلسی خوشمزه, تزیین زرشک پلو با مرغ مجلسی

نکات حرفه ای پخت كباب تابه اي

سعی کنید تا حد امکان از گوشت بدون‌چربی یا کم‌چرب استفاده کنید.
پیاز را حتما رنده کرده و آب آن را جدا کنید.
تمام مواد کباب تابه‌ای باید به خوبی با یکدیگر ترکیب شده و تا حد زیادی ورز داده شوند. می‌توانید به جای ورزدادن، مواد را با یک دست از داخل کاسه جمع کرده و چندین مرتبه کف کاسه بکوبید تا خوب باهم مخلوط شوند.
در صورتیکه هر سه مورد بالا را رعایت کنید، یک کباب تابه‌ای عالی و دلچسب خواهید داشت.

طرز تهیه میگو سوخاری

کباب تابه ای,طرز تهیه کباب تابه ای,كباب تابه اي,طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه

کباب تابه ای,طرز تهیه کباب تابه ای,كباب تابه اي,طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه

مواد لازم برای تهیه سس گوجه و سیر کباب تابه ای مخصوص شما

پیاز رنده‌شده :¤: 1 عدد
سیر رنده‌شده :¤:  2 حبه
پوره گوجه‌فرنگی :¤:  1 لیوان
رب گوجه‌فرنگی :¤:  1 قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک و فلفل، پودر پاپریکا، دارچین :¤: به میزان لازم

ژله بستنی,طرز تهیه ژله بستنی,طرز تهیه ژله بستنی ساده,طرز تهیه ژله بستنی چند رنگ,طرز تهیه ژله بستنی لیوانی

طرز تهیه سس گوجه و سیر

ابتدا مقداری روغن زیتون داخل تابه ریخته و بعد پیاز و سیر رنده‌شده را با آن تفت دهید.
کمی نمک، فلفل، پودر پاپریکا، دارچین و رب گوجه‌فرنگی به آن‌ها اضافه کرده و باز هم تفت دهید تا عطر آن ها خارج شود.
پوره گوجه‌فرنگی و در صورت نیاز مقداری آب نیز به مواد بالا اضافه کنید و صبر کنید تا سس به جوش آید.
حرارت را کم کرده و سس را با میکسر یکدست کنید. سپس کباب تابه‌ ای‌های سرخ‌شده را داخل سس قرار دهید و صبر کنید تا کباب‌ها مغز پخت شوند.

میرزا قاسمی خوشمزه,میرزا قاسمی شمالی,میرزا قاسمی رشتی, mirza ghasemi,میرزا قاسمی

طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه نکات حرفه ای پخت کباب تابه ای

 

درباره codetools

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

x

شاید بپسندید

آشپزی,آشپزی انواع غذاهای ایرانی با آموزش,آشپزی ساده و مدرن,آشپزی سریع و آسان,آشپزی ایرانی خوشمزه

سایت آموزش آشپزی آسان انواع غذاهای ایرانی و خارجی

سایت آموزش آشپزی آسان انواع غذاهای ایرانی و خارجی در صفحه آموزش ...