طرز تهیه خورش خلال مجلسی کرمانشاه خوشمزه و نکات حرفه ای پخت خورش خلال

خورش خلال,طرز تهیه خورش خلال,فوت و فن خورش/خلال,خورش خلال برای 8 نفر,طرز تهیه خورش خلال دونفره,خورش خلال برای 6 نفر,طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی مجلسی,خورش خلال بادام با مرغ,طرز تهیه خورش خلال بادام,طرز تهیه خورش خلال اصیل کرمانشاهی,طرز تهيه خورش خلال کرمانشاه,خورش خلال کرمانشاهی مجلسی,طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی خوشمزه,عکس خورش خلال,طرز تهیه خورش خلال برای ده نفر,خورش خلال خاله خانم,خورش خلال کرمانشاهی با گوشت,طرز تهیه خورش خلال مجلسی کرمانشاه,خورش خلال برای ۲۰ نفر,خورشت خلال,خورش خلال خانم گلاور,خورش خلال بادام آشپزی رنگین

طرز تهیه خورش خلال

خورش خلال,طرز تهیه خورش خلال,فوت و فن خورش/خلال,خورش خلال برای 8 نفر,طرز تهیه خورش خلال دونفره,خورش خلال برای 6 نفر,طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی مجلسی,خورش خلال بادام با مرغ,طرز تهیه خورش خلال بادام,طرز تهیه خورش خلال اصیل کرمانشاهی,طرز تهيه خورش خلال کرمانشاه,خورش خلال کرمانشاهی مجلسی,طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی خوشمزه,عکس خورش خلال,طرز تهیه خورش خلال برای ده نفر,خورش خلال خاله خانم,خورش خلال کرمانشاهی با گوشت,طرز تهیه خورش خلال مجلسی کرمانشاه,خورش خلال برای ۲۰ نفر,خورشت خلال,خورش خلال خانم گلاور,خورش خلال بادام آشپزی رنگین

دستور پخت خورش خلال , آموزش طرز تهیه خورش خلال | خورش خلال به انگلیسی khoresh khalal

با شما هستیم با آمورزش طرز تهیه خورشت خلال مجلسی که یک خورش کرمانشاهی خوشمزه و البته مجلسی است.

مواد لازم برای تهیه خورش خلال مجلسی کرمانشاه 8 نفر
1/2 کیلو گوشت گوساله بدون استخوان و چربی
300 گرم خلال بادام
1 عدد پیاز بزرگ خلالی شده
رب گوجه فرنگی
لیمو به مقدار لازم
2 قاشق غذاخوری زرشک سیاه
1 قاشق غذاخوری گلاب برای داخل خورش و نصف استکان برای بادام
1 قاشق غذاخوری آبلیمو
روغن و نمک و ادویه و زعفران و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه خورش خلال مجلسی کرمانشاه
آشپزی:خلالهای بادام را شسته و از یک ساعت قبل در آب و نصف استکان گلاب بخیسانید
پیاز خلالی شده (خلال‌های نازک و یکدست) را تفت دهید با کمی روغن وقتی سبک شد گوشت را که ریزتر از گوشت قیمه خورد کرده‌اید اضافه کنید و تفت دهید
وقتی رنگ گوشت عوض شد به آن رب گوجه بیفزایید و تفت دهید تا رب رنگش باز شود. سپس زردچوبه و ادویه و کمی از زعفران آبکرده را بیفزایید و تفت دهید. خلال‌ بادام را آبکش کنید و به مخلوط گوشت و رب بیفزایید
سپس آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید خورش بپزد
اواسط پخت لیموها و نمک را اضافه کنید و اجازه بدهید خورش کامل جا بیفتد
اواخر پخت زرشک سیاه را بشورید به همراه آبلیمو و زعفران و گلاب اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید. از این لحظه به بعد حدود سی ثانیه زمان بدهید و سپس گاز را خاموش کنید
نکته مهم: تا یک ربع بعد در قابلمه را باز نکنید تا بوی گلاب و آبلیمو از بین نرود. بعد از اضافه کردن زرشک سیاه نباید خورش خیلی بجوشد چون رنگ خورش سیاه میشود

پیشنهاد: طرز تهیه رولت بادمجان • طرز تهیه میگو سوخاری و پفکی ساده با ماءالشعیر • طرز تهیه زرشک پلو با مرغ • طرز تهیه میرزا قاسمی • عکس کیک تولد | کیک تولد

درباره codetools

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

÷ 9 = 1

x

شاید بپسندید

دانلود فیلم مغزهای کوچک زنگ زده,دانلود فیلم ایرانی مغزهای کوچک زنگ زده,دانلود فیلم مغزهای کوچک زنگ زده رایگان,دانلود فیلم مغزهای کوچک زنگ زده با لینک مستقیم,دانلود فیلم کامل مغزهای کوچک زنگ زده,دانلود فیلم مغزهای کوچک زنگ زده آپارات,دانلود فیلم مغزهای کوچک زنگ زده آپارات کامل,دانلود فیلم مغزهای کوچک زنگ زده با کیفیت 480,فروش فیلم مغزهای کوچک زنگ زده,دانلود فیلم مغزهای کوچک زنگ زده با لینک مستقیم,دانلود فیلم مغزهای کوچک زنگ زده بدون سانسور,دانلود فیلم مغزهای کوچک زنگ زده با حجم کم,خرید فیلم مغزهای کوچک زنگ زده با لینک مستقیم,دانلود فیلم مغزهای کوچک زنگ زده نماشا,دانلود فیلم مغزهای کوچک زنگ زده از تلگرام,دانلود فیلم مغزهای کوچک زنگ زده با حجم کم,دانلود فیلم مغز های کوچک زنگ زده با کیفیت 480p,دانلود فيلم ايراني مغزهاي كوچك زنگ زده,دانلود فیلم مغز های کوچک زنگ زده با کیفیت 720p,دانلود رایگان فیلم ایرانی مغزهای کوچک زنگ زده,دانلود فیلم ایرانی مغزهای کوچک زنگ زده با لینک مستقیم,دانلود فیلم مغز های کوچک زنگ زده با کیفیت 1080p,دانلود فیلم سینمایی ایرانی مغزهای کوچک زنگ زده

دانلود فیلم مغزهای کوچک زنگ زده

دانلود فیلم مغزهای کوچک زنگ زده,دانلود فیلم ایرانی مغزهای کوچک زنگ زده,دانلود فیلم مغزهای کوچک زنگ ...

سرویس اشتراک ویدیو