طرز تهیه خورش خلال مجلسی کرمانشاه خوشمزه و نکات حرفه ای پخت خورش خلال

خورش خلال,طرز تهیه خورش خلال,فوت و فن خورش/خلال,خورش خلال برای 8 نفر,طرز تهیه خورش خلال دونفره,خورش خلال برای 6 نفر,طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی مجلسی,خورش خلال بادام با مرغ,طرز تهیه خورش خلال بادام,طرز تهیه خورش خلال اصیل کرمانشاهی,طرز تهيه خورش خلال کرمانشاه,خورش خلال کرمانشاهی مجلسی,طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی خوشمزه,عکس خورش خلال,طرز تهیه خورش خلال برای ده نفر,خورش خلال خاله خانم,خورش خلال کرمانشاهی با گوشت,طرز تهیه خورش خلال مجلسی کرمانشاه,خورش خلال برای ۲۰ نفر,خورشت خلال,خورش خلال خانم گلاور,خورش خلال بادام آشپزی رنگین

طرز تهیه خورش خلال

خورش خلال,طرز تهیه خورش خلال,فوت و فن خورش/خلال,خورش خلال برای 8 نفر,طرز تهیه خورش خلال دونفره,خورش خلال برای 6 نفر,طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی مجلسی,خورش خلال بادام با مرغ,طرز تهیه خورش خلال بادام,طرز تهیه خورش خلال اصیل کرمانشاهی,طرز تهيه خورش خلال کرمانشاه,خورش خلال کرمانشاهی مجلسی,طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی خوشمزه,عکس خورش خلال,طرز تهیه خورش خلال برای ده نفر,خورش خلال خاله خانم,خورش خلال کرمانشاهی با گوشت,طرز تهیه خورش خلال مجلسی کرمانشاه,خورش خلال برای ۲۰ نفر,خورشت خلال,خورش خلال خانم گلاور,خورش خلال بادام آشپزی رنگین

دستور پخت خورش خلال , آموزش طرز تهیه خورش خلال | خورش خلال به انگلیسی khoresh khalal

با شما هستیم با آمورزش طرز تهیه خورشت خلال مجلسی که یک خورش کرمانشاهی خوشمزه و البته مجلسی است.

مواد لازم برای تهیه خورش خلال مجلسی کرمانشاه 8 نفر
1/2 کیلو گوشت گوساله بدون استخوان و چربی
300 گرم خلال بادام
1 عدد پیاز بزرگ خلالی شده
رب گوجه فرنگی
لیمو به مقدار لازم
2 قاشق غذاخوری زرشک سیاه
1 قاشق غذاخوری گلاب برای داخل خورش و نصف استکان برای بادام
1 قاشق غذاخوری آبلیمو
روغن و نمک و ادویه و زعفران و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه خورش خلال مجلسی کرمانشاه
آشپزی:خلالهای بادام را شسته و از یک ساعت قبل در آب و نصف استکان گلاب بخیسانید
پیاز خلالی شده (خلال‌های نازک و یکدست) را تفت دهید با کمی روغن وقتی سبک شد گوشت را که ریزتر از گوشت قیمه خورد کرده‌اید اضافه کنید و تفت دهید
وقتی رنگ گوشت عوض شد به آن رب گوجه بیفزایید و تفت دهید تا رب رنگش باز شود. سپس زردچوبه و ادویه و کمی از زعفران آبکرده را بیفزایید و تفت دهید. خلال‌ بادام را آبکش کنید و به مخلوط گوشت و رب بیفزایید
سپس آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید خورش بپزد
اواسط پخت لیموها و نمک را اضافه کنید و اجازه بدهید خورش کامل جا بیفتد
اواخر پخت زرشک سیاه را بشورید به همراه آبلیمو و زعفران و گلاب اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید. از این لحظه به بعد حدود سی ثانیه زمان بدهید و سپس گاز را خاموش کنید
نکته مهم: تا یک ربع بعد در قابلمه را باز نکنید تا بوی گلاب و آبلیمو از بین نرود. بعد از اضافه کردن زرشک سیاه نباید خورش خیلی بجوشد چون رنگ خورش سیاه میشود

پیشنهاد: طرز تهیه رولت بادمجان • طرز تهیه میگو سوخاری و پفکی ساده با ماءالشعیر • طرز تهیه زرشک پلو با مرغ • طرز تهیه میرزا قاسمی • عکس کیک تولد | کیک تولد

درباره سایت کد تولز

Avatar
با ابزار وبلاگ نویسی حرفه ای زیر می توانید وبلاگتون زیبا و حرفه ای کنی راهنمای درج ابزار در قالب وبلاگ:وارد قالب وبلاگ بشید، کد گرفته شده از ابزار و در قالب کپی پست کنید. البته بعضی از سرویس های وبلاگ دهی دارای ابزارک هستند که به راحتی می تونید کد رو در ابزارک وبلاگ کپی کنید و از حرفه ای شدن وبلاگتون لذت ببرید. وبلاگنویسی یکی از کار های خاص و لذت بخشی است که پیر و جوان نمی شناسد و همه افراد با هر طرز فکری را در بر می گیرد با اضافه کردن ابزار های . وبلاگ به وب خود می تونید یک وبلاگ نویسی شگفت انگیز رو تجربه کنید. این در حالی است که وبلاگ شما تمامی ابزار های مورد نیاز یک وب سایت بلکه بیشتر از یک وب سایت را دارد.با ابزار های وبلاگ زیر می توانید ار کپی برداری مطالب وبلاگ جلوگیری کنید همچنین اخرین خبرهای سایت ها رو در وبلاگتون به صورت اتوماتیک قرار بدین, می تونید به وبلاگتون ساعت و تقویم اضافه کنید یا وضعیت آب و هوا شهرتون و نشون بدید. ابزار وبلاگ دارای استاندارد های لازم سئو وبلاگ و سایت هستند ,هیچ محدودیتی در استفاده ندارند و در تمامی وبلاگ و سایت ها می توانید از آن ها استفاده کنید دسته ها: سایت ابزار وبلاگ حرفه ای و سایت کد تولز رپورتاژ آگهی عکس پروفایل تاریخ امروز دانلود فیلم ایرانی رئال مادرید  نتایج زنده فوتبال

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

x

شاید بپسندید

آمار ملی پوشان رئال مادرید مقدماتی یورو 2020

0 آمار ملی پوشان رئال مادرید مقدماتی یورو 2020 اخبار رئال مادرید: ...