خانه / آموزش آشپزی / طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی

طرز تهیه خمیر پیتزا,طرز تهیه خمیر پیتزا بدون مخمر,طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی,طرز تهیه خمیر پیتزا نازک ایتالیایی,طرز تهیه خمیر پیتزا با بکینگ پودر,طرز تهیه خمیر پیتزا فوری,طرز تهیه خمیر پیتزا با شیر,طرز تهیه خمیر پیتزا تصویری,طرز تهیه خمیر پیتزا آمریکایی,طرز تهیه خمیر پیتزا بدون خمیر مایه,طرز تهیه خمیر پیتزا با ماست,طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی فوری بدون مخمر نازک ایتالیایی,بهترین طرز تهیه خمیر پیتزا,,طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی,طرز تهیه خمیر پیتزا به روش رزا عظیمی,خمیر پیتزا بدون خمیر مایه,طرز تهیه خمیر پیتزا حرفه ای,طرز تهیه خمیر پیتزا با جوش شیرین,خمیر پیتزا با ماست,خمیر پیتزا صنعتی,طرز تهیه خمیر پیتزا بدون فر,طرز تهیه خمیر پیتزا فوری,خمیر پیتزا خانگی,طرز تهیه خمیر پیتزا نیویورکی,طرز تهیه خمیر پیتزا فست فود,دستور خمیر پیتزا عالی,فرمول خمیر پیتزا,خمیر پیتزا ایتالیایی اصل,فرمول خمیر پیتزا ایتالیایی,خمیر پیتزا شف طیبه,طرز تهیه خمیر پیتزا نازک ایتالیایی,خمیر پیتزا بهار سایت,چرا خمیر پیتزا خشک میشه,خمیر پیتزای پفکی,طرز تهیه خمیر پیتزا برای ده نفر,خمیر پیتزا فوری بدون استراحت,خمیر پیتزا بدون فر,آپارات خمیر پیتزا,طرز تهیه خمیر پیتزای رستورانی,خمیر فوری پیتزا با بکینگ پودر,طرز تهیه خمیر پیتزا با ماست و بکینگ پودر,طرز تهیه خمیر پیتزای صنعتی,طرز تهیه خمیر پیتزا با ماست,خمیر پیتزا,خمیر پیتزا فوری,خمیر پیتزا به انگلیسی,خمیر پیتزا خانگی,خمیر پیتزا آماده,خمیر پیتزا با ماست,خمیر پیتزا با شیر,خمیر پیتزا رزا عظیمی,خمیر پیتزا ایتالیایی اصل,خمیر پیتزا نازک,خمیر پیتزا بدون خمیر مایه,طرز تهیه خمیر پیتزا,خمیر پیتزا ایتالیایی,خمیر پیتزا با بکینگ پودر,خمیر پیتزا شف طیبه,طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی,طرز تهیه خمیر پیتزا بدون مخمر,طرز تهیه خمیر پیتزا آمریکایی,طرز تهیه خمیر پیتزا به روش رزا عظیمی,خمیر پیتزا بدون خمیر مایه,طرز تهیه خمیر پیتزا تصویری,طرز تهیه خمیر پیتزا با بکینگ پودر,طرز تهیه خمیر پیتزا حرفه ای,طرز تهیه خمیر پیتزا با جوش شیرین,خمیر پیتزای صنعتی,طرز تهیه خمیر پیتزا بدون فر,طرز تهیه خمیر پیتزا فوری,طرز تهیه خمیر پیتزا فست فود,دستور خمیر پیتزا عالی,فرمول خمیر پیتزا,فرمول خمیر پیتزا ایتالیایی,طرز تهیه خمیر پیتزا نازک ایتالیایی,چرا خمیر پیتزا خشک میشه,خمیر پیتزا پفکی,طرز تهیه خمیر پیتزا برای ده نفر,خمیر پیتزا فوری بدون استراحت,خمیر پیتزا بدون فر,آپارات خمیر پیتزا,طرز تهیه خمیر پیتزای رستورانی,طرز تهیه خمیر پیتزا با ماست و بکینگ پودر,طرز تهیه خمیر پیتزای صنعتی,طرز تهیه خمیر پیتزا با ماست

ابزار وبلاگ » کدتولز » آشپزی » آشپزی ایرانی 

آموزش آشپزی:خمیر پیتزا یک نوع نان کوچک است که پایه اصلی تمامی پیتزاهای مختلف است. این خمیر را می توانید به صورت آماده هم تهیه کنید. البته خمیر پیتزای آماده با اندازه مشخص وجود دارد اما در صورتی که خودتان این خمیر را آماده کنید مطمئنا هم طعم بهتری خواهد داشت هم اینکه به هر شکل و سایزی که دوست داشته باشید می توانید خمیر را شکل دهید.

خمیر پیتزا با روش های مختلفی تهیه می شود و شما می توانید با کمک مخمر و یا بدون استفاده از مخمر در منزل خمیر پیتزا تهیه کنید. در طرز تهیه خمیر پیتزا بدون مخمر از آرد و شیر و نمک و سرکه و روغن مایع و سرکه استفاده می شود که این روش یکی از ساده ترین روش ها برای تهیه خمیر پیتزا است.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا خانگی

شیر و یا آب ولرم :•: یک لیوان

آرد :•: دو لیوان

نمک:•:  کمی

روغن مایع  :•: نصف لیوان

بیکینگ پودر :•:  یک قاشق مرباخوری

سرکه :•: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه خمیر پیتزا در منزل

برای تهیه خمیر پیتزا بدون استفاده از مخمر ابتدا آرد را درون ظرفی مناسب بریزید و وسط آرد را باز کنید سپس روغن مایع و شیر و یا آب ولرم را در وسط آرد بریزید.

در مرحله بعدی طرز تهیه خمیر پیتزا بیکینگ پودر درون ظرفی مناسب بریزید سپس سرکه و بیکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط کنید و بعد از اینکه مخلوط بیکنیگ و سرکه کف کردند آن ها را در وسط آرد بریزید و از کناره ها آرد را کم کم با مخلوط موادی که در وسط آرد ریخته اید ترکیب کنید و همه مواد را به خوبی با یکدیگر ورز دهید اگر خمیر پیتزا بعد از ورز دادن شل بود مقداری آرد به آن اضافه کنید؛ توجه داشته باشید که این نوع خمیر باید چسبنده باشد.

در مرحله بعدی دستور تهیه خمیر پیتزا بدون مخمر روی ظرف خمیر پیتزا سلفون بکشید تا خمیر خشک نشود سپس ظرف خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه در مکانی مناسب قرار دهید تا خمیر استراحت کند.

بعد از مدت زمان ذکر شده ظرف مخصوص پیتزا و دست هایتان را چرب کنید سپس خمیر آماده شده را درون ظرف قرار دهید و خمیر را باز کنید تا نازک و صاف شود.

سپس خمیر را ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا خمیر پخته شود و بعد از مدت زمان ذکر شده خمیر را از درون فر بیرون آورید و مقداری سس روی خمیر بمالید سپس مواد دلخواهتان را روی خمیر بریزید و دوباره ظرف پیتزا را درون فر قرار دهید تا خمیر پیتزا به خوبی پخته شود و پنیر پیتزا آب شود. توجه داشته باشید برای جلوگیری از خشک شدن خمیر پیتزا باید در کف فر ظرف آبی را قرار دهید تا در حین پختن پیتزا در فر آب بخار کند و از خشک شدن خمیر پیتزا جلوگیری شود و خمیر پیتزا مانند پیتزاهای که در مغازه های فست فود تهیه می شوند مغز پخت و نرم شود.

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی

همچنین ببینید:خمیر پیراشکی ♦ طرز تهیه پیتزا  ♦ ذرت مکزیکی ♦ باقالي پلو طرز تهیه خورش کرفس ♦ طرز تهیه سوسیس بندری

درباره marzie morattab

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

x

شاید بپسندید

حریره بادام,طرز تهیه حریره بادام,خواص حریره بادام

طرز تهیه حریره بادام با نکات و خواص حریره بادام

طرز تهیه حریره بادام با نکات دستور پخت حریره بادام آشپزی امروز ...