(در جستجوی خانه Ralph Breaks The Internet) انیمیشن رالف اینترنت راخراب میکند، اگرچه اثر خوشساخت و سرگرم کننده به حساب میآید اما نسبت به قسمت نخست خود پیشرفت چشمگیری هم ندارد و تقریبا همان ویژگیهای مثبت خویش را مجددا تکرار میکند. اگر درقسمت نخست مخاطب خود را در سفری شگفت انگیز در دنیای بازیهای کامپیوتری آرکید یافت میکرد و میتوانست به همراه شخصیتهای اول اثر (رالف و ونه لوپی) لحظات جذاب و شیرینی را تجربه کند در قسمت دوم این تجربه دلنشین اینبار در فضای اینترنت رخ میدهد.
سازندگان انیمیشن از این طریق اشاره هایی به فضای مجازی و امکانات گسترده و شگفت انگیز آن کرده و از Google – EBay – Imdb گرفته تا YouTube و ویدئوهای گوناگونش در این قسمت حضور دارند. حضور اینترنت این فرصت را به سازندگان داده تا انواع و اقسام شوخی ها را پیش چشم مخاطب قرار دهند از جمله جایی که رالف و ونه لوپی با یک موتور جستجو برخورد کرده و نحوه خدمات رسانی او را میبینیم یا در قسمتی که رالف برای کسب پول شروع به تهیه ویدئو از خود کرده و شروع به جمع آوری لایک و مشهور شدن میکند.
دراین بخش دوربین انیمیشن برای دقایقی به شکل سیال در حرکت است و تبعات انتشار ویدئوها و نوع واکنش تماشاگران آن در بخشهای مختلف را میبینیم. در یکی از بهترین قسمتهای انیمیشن رالف خود را در میان تعدادی از مانیتورهای بزرگ میبیند که وظیفه دریافت و نمایش (کامنت) مخاطبان دارند! دراین لحظه دوربین ازبالا رالف را میان مانیتورها به تصویر میکشد و از این طریق کوچکی او میان عظمت اشیا حاضر درصحنه به خوبی نمایان شده و مخاطب به خوبی او را در موضع ضعف تماشا میکند.
اما شاید جذابترین بخش داستانی مربوط به تحریک حس نوستالژی و خاطره بازی با دیگر شخصیتهای انیمیشنی باشد. همچون نمایش روباه انیمیشن (زوتوپیا) و پرنسس های (دیزنی) که در میان آنها از (سفید برفی تا مولان و راپونزل…) را میتوان دید و تقابل این دسته با ونه لوپی شوخ و شنگ و کنجکاو جز بهترین بخشهای این اثر است.
انیمیشن در این قسمت نیز همچون گذشته از طیف گوناگون رنگی بهره میبرد و تماشای سکانسهای بصری جذابش میتوانند چشم را نوازش کنند. بافت بصری دنیای اینترنت بسیار پویا و متنوع خلق شده اند. این دنیا جزییات تصویری زیادی دارد. در نماهایی که رفت و آمد شهروندان دیجیتالی را مشاهده میکنیم تنوع در نوع چهره، قد، پوشش و حتی نحوه واکنش آنها به اتفاقات پیرامون به درستی پرداخت شده اند. چنین دقتی در طراحی ساختمانها و شکل وسایل نقلیه نیز به درستی رعایت شده است. به عنوان مثال در بخشی که رالف و ونه لوپی برای سرقت اتوموبیل گران قیمت یک بازی ویدئویی اقدام میکنند و فیلترهای رنگی تیره و گرد و خاک موجود درصحنه و حتی جایگیری دوربین در اکشن و تعقیب و گریزها آثار بلاک باستری جرج میلر را یاد آوری میکنند.
رالف اینترنت را خراب میکند همچون گذشته در مورد فداکاری و از خود گذشتگی است. اگرچه مخاطب شاهد تلاش شخصیتها برای جبران اشتباهات گذشته و باز پس گیری دنیای ویدئو گیمی آنهاست اما در انتها سازندگان به این نکته میپردازند که ممکن است گاهی زندگی آینده را جایگزین گذشته کند و با کسب تجارب جدید نخواهیم به گذشته و متعلقاتش بازگردیم. همچون ونه لوپی که بازی جدید و چالشهای پیش روی آن را به زندگی سابق و تکراری خود ترجیح میدهد و در پایان ماندن را به جای بازگشت انتخاب میکند. ازنظر این انیمیشن تغییر گاهی خوشایند است و اگرچه در وجود تمام مخلوقات حتما علاقه و دلبستگی به گذشته و تکرار هست اما شاید تجربه یک زندگی جدید بتواند جایگزین مناسبی برای آن باشد.
اگر از علاقه مندان به قسمت نخست هستید این اثر را نیز تجربه کنید و بازهم خود را با ترکیبی از شوخی ها، اکشن ها و لحظات عمیق عاطفی سرگرم سازید.