طرز تهیه ته چین مرغ

امتیاز شما
[کل: 0 میانگین: 0]

طرز تهیه ته چین مرغ برای 2 نفر و 4 نفر

طرز تهیه ته چین مرغ برای 2 نفر و 4 نفر

ابزار وبلاگ کدتولز » آشپزی » آشپزی ایرانی » ته چین مرغ

امروز با شما هستیم با طرز تهیه ته چین مرغ برای 2 نفر و طرز تهیه ته چین مرغ برای 4 نفر

مواد لازم برای طرز تهیه ته چین مرغ برای 2 نفر و 4 نفر

برنج :•: يك كيلو گرم
مرغ متوسط :•: يك عدد
ماست :•: 750 گرم (معادل يك ليوان)
روغن مايع :•: 350 گرم
زرده تخم ‌مرغ :•: چهار عدد
زعفران ساييده :•: دو قاشق چايخوري
نمک و ادويه :•: به مقدار مورد نياز
قارچ خرد شده :•: به مقدار دلخواه

همچنین ببینید:

باقالی پلو با ماهیچه 

قورمه سبزی

شیر برنج

استانبولی پلو 

طرز تهیه ته چین مرغ برای 2 نفر و 4 نفر

گوشت مرغ را با مقداري آب و نمك و ادويه بپزيد. هنگامي كه مرغ پخت و حدود يك استكان آب آن باقي ماند, آب مرغ را جدا كنيد و پش از درآوردن استخوانهاي آن, مرغ را به قطعات كوچكتر تقسيم كنيد. زعفران را در مقدار كمي آب گرم حل كنيد و آن را با دو زرده تخم مرغ, تمام ماست و مقدار كمي نمك و فلفل مخلوط كنيد و مرغ پخته شده را حداقل به مدت سه تا چهار ساعت در مخلوط ماست داخل يخچال بگذاريد.قارچ ها را با آب ليمو و روغن سرخ كنيد و كنار بگذاريد .برنجي را كه از قبل خيس كرده‌ايد بجوشانيد و آبكش كنيد.

دو عدد زرده تخم مرغ, 150 گرم روغن و نصف مخلوط ماستي را كه مرغ را در آن خوابانده بوديد با دو تا سه كفگير برنج مخلوط كنيد و در ته ديگ يا قابلمه بريزيد و با ته قاشق آن را صاف كنيد. مقداري مرغ به صورت يك لايه نازك روي ته ديگ بچينيد و روي آن نيمي از پلو را بريزيد. بقيه مرغ را روي برنج بچينيد و بقيه برنج را نيز روي مرغ بريزيد و سطح مرغ را با برنج بپوشانيد.آب مرغ را با يك قاشق چايخوري زعفران مخلوط كنيد و روي برنج بريزيد.

سطح برنج را با كفگير كمي فشار دهيد تا برنج كمي فشرده شود.باقيمانده مخلوط ماست را روي برنج بريزيد و سه تا چهار قاشق غذا خوري روغن را ذوب كنيد و روي برنج بريزيد و آن را دم كنيد. بعد از يك و نيم ساعت ته چين آماده است. پس از دم كشيدن, به سرعت قابلمه را در ديس وارونه كنيد تا ته چين به شكل قالبي خارج شود.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x