خانه / آموزش آشپزی / طرز تهیه ته چین مرغ برای 2 نفر و 4 نفر

طرز تهیه ته چین مرغ برای 2 نفر و 4 نفر

طرز تهیه ته چین مرغ برای 2 نفر و 4 نفر

طرز تهیه ته چین مرغ برای 2 نفر و 4 نفر

ابزار وبلاگ کدتولز » آشپزی » آشپزی ایرانی » ته چین مرغ

امروز با شما هستیم با طرز تهیه ته چین مرغ برای 2 نفر و طرز تهیه ته چین مرغ برای 4 نفر

مواد لازم برای طرز تهیه ته چین مرغ برای 2 نفر و 4 نفر

برنج :•: يك كيلو گرم
مرغ متوسط :•: يك عدد
ماست :•: 750 گرم (معادل يك ليوان)
روغن مايع :•: 350 گرم
زرده تخم ‌مرغ :•: چهار عدد
زعفران ساييده :•: دو قاشق چايخوري
نمک و ادويه :•: به مقدار مورد نياز
قارچ خرد شده :•: به مقدار دلخواه

همچنین ببینید:

باقالی پلو با ماهیچه 

قورمه سبزی

شیر برنج

استانبولی پلو 

طرز تهیه ته چین مرغ برای 2 نفر و 4 نفر

گوشت مرغ را با مقداري آب و نمك و ادويه بپزيد. هنگامي كه مرغ پخت و حدود يك استكان آب آن باقي ماند, آب مرغ را جدا كنيد و پش از درآوردن استخوانهاي آن, مرغ را به قطعات كوچكتر تقسيم كنيد. زعفران را در مقدار كمي آب گرم حل كنيد و آن را با دو زرده تخم مرغ, تمام ماست و مقدار كمي نمك و فلفل مخلوط كنيد و مرغ پخته شده را حداقل به مدت سه تا چهار ساعت در مخلوط ماست داخل يخچال بگذاريد.قارچ ها را با آب ليمو و روغن سرخ كنيد و كنار بگذاريد .برنجي را كه از قبل خيس كرده‌ايد بجوشانيد و آبكش كنيد.

دو عدد زرده تخم مرغ, 150 گرم روغن و نصف مخلوط ماستي را كه مرغ را در آن خوابانده بوديد با دو تا سه كفگير برنج مخلوط كنيد و در ته ديگ يا قابلمه بريزيد و با ته قاشق آن را صاف كنيد. مقداري مرغ به صورت يك لايه نازك روي ته ديگ بچينيد و روي آن نيمي از پلو را بريزيد. بقيه مرغ را روي برنج بچينيد و بقيه برنج را نيز روي مرغ بريزيد و سطح مرغ را با برنج بپوشانيد.آب مرغ را با يك قاشق چايخوري زعفران مخلوط كنيد و روي برنج بريزيد.

سطح برنج را با كفگير كمي فشار دهيد تا برنج كمي فشرده شود.باقيمانده مخلوط ماست را روي برنج بريزيد و سه تا چهار قاشق غذا خوري روغن را ذوب كنيد و روي برنج بريزيد و آن را دم كنيد. بعد از يك و نيم ساعت ته چين آماده است. پس از دم كشيدن, به سرعت قابلمه را در ديس وارونه كنيد تا ته چين به شكل قالبي خارج شود.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

x

شاید بپسندید

خورش خلال,طرز تهیه خورش خلال,فوت و فن خورش/خلال,خورش خلال برای 8 نفر,طرز تهیه خورش خلال دونفره,خورش خلال برای 6 نفر,طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی مجلسی,خورش خلال بادام با مرغ,طرز تهیه خورش خلال بادام,طرز تهیه خورش خلال اصیل کرمانشاهی,طرز تهيه خورش خلال کرمانشاه,خورش خلال کرمانشاهی مجلسی,طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی خوشمزه,عکس خورش خلال,طرز تهیه خورش خلال برای ده نفر,خورش خلال خاله خانم,خورش خلال کرمانشاهی با گوشت,طرز تهیه خورش خلال مجلسی کرمانشاه,خورش خلال برای ۲۰ نفر,خورشت خلال,خورش خلال خانم گلاور,خورش خلال بادام آشپزی رنگین

طرز تهیه خورش خلال مجلسی کرمانشاه خوشمزه و نکات حرفه ای پخت خورش خلال

0 خورش خلال,طرز تهیه خورش خلال,فوت و فن خورش/خلال,خورش خلال برای 8 نفر,طرز ...