طرز تهیه ته چین مرغ برای 2 نفر و 4 نفر

0

طرز تهیه ته چین مرغ برای 2 نفر و 4 نفر

طرز تهیه ته چین مرغ برای 2 نفر و 4 نفر

ابزار وبلاگ کدتولز » آشپزی » آشپزی ایرانی » ته چین مرغ

امروز با شما هستیم با طرز تهیه ته چین مرغ برای 2 نفر و طرز تهیه ته چین مرغ برای 4 نفر

مواد لازم برای طرز تهیه ته چین مرغ برای 2 نفر و 4 نفر

برنج :•: يك كيلو گرم
مرغ متوسط :•: يك عدد
ماست :•: 750 گرم (معادل يك ليوان)
روغن مايع :•: 350 گرم
زرده تخم ‌مرغ :•: چهار عدد
زعفران ساييده :•: دو قاشق چايخوري
نمک و ادويه :•: به مقدار مورد نياز
قارچ خرد شده :•: به مقدار دلخواه

همچنین ببینید:

باقالی پلو با ماهیچه 

قورمه سبزی

شیر برنج

استانبولی پلو 

طرز تهیه ته چین مرغ برای 2 نفر و 4 نفر

گوشت مرغ را با مقداري آب و نمك و ادويه بپزيد. هنگامي كه مرغ پخت و حدود يك استكان آب آن باقي ماند, آب مرغ را جدا كنيد و پش از درآوردن استخوانهاي آن, مرغ را به قطعات كوچكتر تقسيم كنيد. زعفران را در مقدار كمي آب گرم حل كنيد و آن را با دو زرده تخم مرغ, تمام ماست و مقدار كمي نمك و فلفل مخلوط كنيد و مرغ پخته شده را حداقل به مدت سه تا چهار ساعت در مخلوط ماست داخل يخچال بگذاريد.قارچ ها را با آب ليمو و روغن سرخ كنيد و كنار بگذاريد .برنجي را كه از قبل خيس كرده‌ايد بجوشانيد و آبكش كنيد.

دو عدد زرده تخم مرغ, 150 گرم روغن و نصف مخلوط ماستي را كه مرغ را در آن خوابانده بوديد با دو تا سه كفگير برنج مخلوط كنيد و در ته ديگ يا قابلمه بريزيد و با ته قاشق آن را صاف كنيد. مقداري مرغ به صورت يك لايه نازك روي ته ديگ بچينيد و روي آن نيمي از پلو را بريزيد. بقيه مرغ را روي برنج بچينيد و بقيه برنج را نيز روي مرغ بريزيد و سطح مرغ را با برنج بپوشانيد.آب مرغ را با يك قاشق چايخوري زعفران مخلوط كنيد و روي برنج بريزيد.

سطح برنج را با كفگير كمي فشار دهيد تا برنج كمي فشرده شود.باقيمانده مخلوط ماست را روي برنج بريزيد و سه تا چهار قاشق غذا خوري روغن را ذوب كنيد و روي برنج بريزيد و آن را دم كنيد. بعد از يك و نيم ساعت ته چين آماده است. پس از دم كشيدن, به سرعت قابلمه را در ديس وارونه كنيد تا ته چين به شكل قالبي خارج شود.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

x

شاید بپسندید

کوفته تبریزی,طرز تهیه کوفته تبریزی,دستور پخت کوفته تبریزی,فیلم طرز تهیه کوفته تبریزی,آموزش طرز تهیه کوفته تبریزی,طرز تهیه کوفته تبریزی مجلسی,طرز تهیه کوفته تبریزی خوشمزه,طرز تهیه کوفته تبریزی برای 10 نفر,طرز تهیه کوفته تبریزی بدون گوشت,طرز تهیه کوفته تبریزی بزرگ,کوفته تبریزی دونفره,طرز تهیه کوفته تبریزی با نخود,کوفته تبریزی شف طیبه,طرز تهیه کوفته ساده,کوفته تبریزی هانی شف,کوفته تبریزی اصل,کوفته تبریزی به انگلیسی,طرز تهیه کوفته تبریزی در سرآشپز پاپیون,کوفته تبریزی با مرغ,کوفته تبریزی با سویا,طرز تهیه کوفته تبریزی با سویا,کوفته تبریزی خانم بخشی,کوفته تبریزی سرخ شده,طرز تهیه کوفته تبریزی ساناز سانیا

طرز تهیه کوفته تبریزی خوشمزه و نکات حرفه ای دستور پخت کوفته تبریزی مجلسی

1+ کوفته تبریزی,طرز تهیه کوفته تبریزی,دستور پخت کوفته تبریزی,فیلم طرز تهیه کوفته تبریزی,آموزش ...

خورش آلو مسما,طرز تهیه خورش آلو مسما

طرز تهیه خورش آلو مسما خوشمزه با مرغ و نکات حرفه ای پخت خورش آلو مسما مجلسی

0 طرز تهیه خورش آلو مسما دستور پخت خورش آلو مسما , ...

کوکو پیازچه,طرز تهیه کوکو پیازچه,دستور پخت کوکو پیازچه,طرز تهیه کوکوی پیازچه خوشمزه,طرز پخت کوکوی پیازچه,کوکوی پیازچه خوشمزه,طرز تهیه کوکو با پیازچه,طرز تهیه ی کوکو پیازچه,کوکو پیازچه تهیه,طرز تهیه ی کوکوی پیازچه,خواص کوکوی پیازچه,کوکو پيازچه,کوکوی پیازچه با مرغ,کوکو پیازچه و سیب زمینی,طرز تهيه كوكو پياز,کوکوی پیازچه و قارچ,طرز استفاده از پیازچه

طرز تهیه کوکو پیازچه خوشمزه و نکات حرفه ای دستور پخت کوکوی پیازچه

0 کوکو پیازچه,طرز تهیه کوکو پیازچه,دستور پخت کوکو پیازچه,طرز تهیه کوکوی پیازچه ...

عدسی,طرز تهیه عدسی,دستور پخت عدسی,طرز تهيه عدسي براي صبحانه,طرز تهیه عدسی کرمانشاهی,طرز تهیه عدسی با گوشت,طرز تهیه عدسی رژیمی,طرز تهیه عدسی با جو,عدسی لعاب دار,طرز تهیه عدسی برای ۲۰ نفر,طرز تهیه عدسی با قارچ,عدسی (خوراکی),طرز تهیه عدسی با بلغور گندم,عدسی خوشمزه,طرز تهیه عدسی با دال عدس,عدسی مجلسی,طرز تهیه عدسی برای افطار,طرز تهیه عدسی با سویا

طرز تهیه عدسی خوشمزه و نکات حرفه ای دستور پخت عدسی برای صبحانه

2+ عدسی,طرز تهیه عدسی,دستور پخت عدسی,طرز تهيه عدسي براي صبحانه,طرز تهیه عدسی کرمانشاهی,طرز ...

خورش خلال,طرز تهیه خورش خلال,فوت و فن خورش/خلال,خورش خلال برای 8 نفر,طرز تهیه خورش خلال دونفره,خورش خلال برای 6 نفر,طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی مجلسی,خورش خلال بادام با مرغ,طرز تهیه خورش خلال بادام,طرز تهیه خورش خلال اصیل کرمانشاهی,طرز تهيه خورش خلال کرمانشاه,خورش خلال کرمانشاهی مجلسی,طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی خوشمزه,عکس خورش خلال,طرز تهیه خورش خلال برای ده نفر,خورش خلال خاله خانم,خورش خلال کرمانشاهی با گوشت,طرز تهیه خورش خلال مجلسی کرمانشاه,خورش خلال برای ۲۰ نفر,خورشت خلال,خورش خلال خانم گلاور,خورش خلال بادام آشپزی رنگین

طرز تهیه خورش خلال مجلسی کرمانشاه خوشمزه و نکات حرفه ای پخت خورش خلال

0 خورش خلال,طرز تهیه خورش خلال,فوت و فن خورش/خلال,خورش خلال برای 8 نفر,طرز ...