طرز تهیه کوکو سیب زمینی
- بهدست: سایت کد تولز
- دستهبندی: آموزش آشپزی, کد تولز
- برچسبها: hash browns

طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر مجلسی و ترفندهای طرز تهیه کوکو سیب زمینی
ابزار وبلاگ » آشپزی » عکس » کوکو سیب زمینی
برای شما در ابزار وبلاگ امروز طرز تهیه کوکو سیب زمینی خیلی خوشمزه شکم پر مجلسی با ترفندهای طرز تهیه کوکو سیب زمینی مجلسی آماده کردیم..
در حقیقت کوکو سیب زمینی کلاسیک انگلیسی به هش براون Hash brown معروف است.این کوکو سیب زمینی مجلسی با پنیر پیتزا و گوشت چرخ کرده تهیه می شود.خب بریم سراغ آشپزی کوکو سیب زمینی شکم پر با ما باشید.
مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر مجلسی:
سیب زمینی آبپز :¤: 600 گرم
تخم مرغ :¤: 1 عدد
نمک،فلفل،زردچوبه :¤: به میزان لازم
مواد لازم برای داخل کوکو سیب زمینی شکم پر مجلسی:
گوشت چرخ کرده :¤: ۱۵۰ گرم
پیاز :¤: ۱ عدد
قارچ :¤: ۱۵۰ گرم
نمک،فلفل،ادویه ی گوشت :¤: به میزان لازم
فلفل دلمه ای :¤: نصف عدد کوچک
پنیر پیتزا :¤: ۱۰۰ گرم
پودر سوخاری :¤: به میزان لازم
طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر:
سیب زمینی آب پزها را پوست کنده و با تخم مرغ ، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و ورز دهید و کنار بگذارید…
قارچ را خرد کرده و جداگانه با اندکی روغن و زردچوبه با حرارت بالا تفت دهید.
پیاز را خرد کرده و در ماهیتابه با اندکی روغن و زردچوبه تفت داده و سرخ کنید . وقتی پیازها شروع به سرخ شدن کردند گوشت، فلفل دلمه ای و ادویه را به آن اضافه کرده و مجددا تفت دهید . در آخر کار قارچ ها را هم به مواد اضافه کنید و مخلوط کرده و زیر شعله را خاموش کنید.
حالا از سیب زمینی ها بردارید و کف دستتان پهن کنید،مقداری از مخلوط گوشت را روی سیب زمینی ها گذاشته و اندکی پنیر پیتزا هم روی آن ریخته … دوباره از سیب زمینی ها بردارید و کف دست پهنش کنید و روی مخلوط گوشتتان بگذارید.
حالا کوکو را در پودر سوخاری گذاشته و بعد در روغن سرخ کنید.
نکات مهم طرز تهیه کوکو سیب زمینی مجلسی:
کتلت را به هر شکلی که دوست دارید در دستتان شکل داده و فشار دهید تا به هم بچسبد دهید ،ولی مواظب باشید مواد میانی بیرون نزند.
میتوانید این کوکو را بدون پودر سوخاری نیز تهیه کنید.
بسته به ذائقه میتوانید پنیر پیتز را هم حذف کنید.
هر بار که سیب زمینی را در دستهایتان پهن میکنید ، دستهایتان را نمدار کنید تا مواد به دستهای شما نچسبد.
در صورت دلخواه، داخل این کوکو را می توانید با مایه ی ماکارونی و یا هر مواد دیگری که تمایل دارید پُر کنید.
در صورتی که این غذا را برای پیک نیکها و سفرها تهیه میکنید ، گوشت را حذف کنید و مقدار قارچ را دوبرابر کنید تا فاسد نشود.
کوکو سیب زمینی نوش جان
کوکو سیب زمینی,طرز تهیه کوکو سیب زمینی,کوکو سیب زمینی مجلسی,کوکو سیب زمینی شکم پر,کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا,طرز تهیه کوکوی سیب زمینی آب پز,کوکو سیب زمینی در فر,کوکو سیب زمینی خام با جعفری,Hash brown
طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر مجلسی و ترفندهای طرز تهیه کوکو سیب زمینی
Hash brown
Ingredients
2 russet potatoes, peeled
3 tablespoons clarified butter
salt and ground black pepper to taste
1 pinch cayenne pepper, or to taste
1 pinch paprika, or to taste
Directions
Shred potatoes into a large bowl filled with cold water. Stir until water is cloudy, drain, and cover potatoes again with fresh cold water. Stir again to dissolve excess starch. Drain potatoes well, pat dry with paper towels, and squeeze out any excess moisture.
Heat clarified butter in a large non-stick pan over medium heat. Sprinkle shredded potatoes into the hot butter and season with salt, black pepper, cayenne pepper, and paprika.
Cook potatoes until a brown crust forms on the bottom, about 5 minutes. Continue to cook and stir until potatoes are browned all over, about 5 more minutes.