همبرگر خانگی،فیلم طرز تهیه همبرگر خانگی با گوشت و سویا ?
- بهدست: سایت کد تولز
- دستهبندی: آموزش آشپزی

همبرگر خانگی،فیلم طرز تهیه همبرگر خانگی با گوشت و سویا ?
کد تولز » آشپزی » عکس » همبرگر خانگی
آیا همبرگرهای خانگی به خرده نان نیاز دارند؟
اینکه خودتان همبرگر درست کنید ، افزودن آرد سوخاری یا نه کاملاً یک تصمیم طبیعی است. … این روش خوبی برای “کشش” گوشت است تا در هر کیلو گوشت واقعی چربی بیشتری بدست آورید ، اما این یک دلیل تجاری برای افزودن آرد سوخاری است ، نه آشپزی.
چگونه یک ادویه خوب برگر درست کنیم
- فلفل قرمز.
- فلفل قرمز دودی.
- فلفل سیاه زمینی.
- نمک کوشر.
- شکر قهوهای.
- پودر سیر.
- پودر پیاز.
- فلفل هندی.
چه زمانی باید به برگرها چاشنی اضافه کنید؟
یک طرف آن را درست قبل از قرار دادن روی حرارت ، با نمک و فلفل مزه دار کنید ، از یک طرف پایین. قبل از اینکه برگر را تکان دهید ، طرف دیگر را مزه دار کنید.
مواد لازم همبرگر خانگی
کد تولز – آموزش آشپزی: مواد زیر برای تهیه 9 عدد همبرگر کافی است؛ میتوان همبرگرها را تا سه ماه داخل فریزر نگهداری کرد! به این روش که بین آنها نایلون انداخته و داخل یک نایلون دیگر قرار داده و فریز کنید.
- گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
- پیاز ٣عدد
- سیر ۴-۶حبه
- قارچ ٢۵٠گرم
- کاهو و گوجه فرنگی به مقدار لازم
- سس مایونز، سس خردل و سس گوجه به مقدار لازم
- ادویه (فلفل قرمز،پودر سیر،پودر زنجبیل،دارچین،زردچوبه،نمک) به مقدار لازم
- طرز تهیه همبرگر خونگی:
- گوجه و لایه ی بعدی نان را روی قارچ ها می گذاریم. همبرگر شما آماده است. نوش جان!
طرز تهیه همبرگر خانگی
1- گوشت و ادویه را باهم مخلوط کرده و سپس پیاز و سیر ریز رنده شده را به آن اضافه می کنیم و مخلوط را ورز می دهیم.
دقت کنین که لازم نیست آب پیاز را بگیریم؛ ماندن آب پیاز داخل مواد باعث میشود که با حرارت دیدن همبرگر، گوشت کاملا مغز پخت شود.
2- بعد از اینکه حدود ۵ دقیقه مواد را ورز دادیم، مواد را به ۹ توپک مساوی تقسیم می کنیم.
3- به کمک دو عدد درب قوطی رب (میتوان از دو بشقاب یا هر وسیله دیگری استفاده کرد)، توپکها به صورت یک اندازه به شکل دایره در میآوریم.4- سپس گریل را که از قبل داغ کردیم، کنی چرب میکنیم و همبرگرها را روی آن می گذاریم تا کباب شوند.
نکته: میتوان همبرگر را داخل تابه کباب کنیم یا با روغن سرخ کنیم؛ اما بهترین و سالم ترین روش کباب کردن همبرگر هست که طعم گوشت را نیز حفظ میکند.
5- در این فاصله که همبرگرها آماده می شوند، یک پیاز متوسط را خلالی خرد میکنیم و تفت میدهیم تا کاراملی شود، قارچها را هم ورقهای می کنیم و داخل تابه تفت میدهیم. (توجه کنید که نه روغن لازم دارد نه نمک؛ فقط چند قطره آبلیمو اضافه کنید که سیاه نشوند).
6- حالا سس خردل ملایم و سس مایونز و سس گوجه را به همراه یک پیاز کوچک که نگینی خرد کردهایم مخلوط میکنیم. زمانی که دو طرف همبرگرها کاملا کباب شد، روی هر کدام یک ورقه پنیر میگزاریم.
7- سس ترکیبی که آماده کردهایم را روی نان میریزیم و پخش میکنیم، پیاز کاراملی را روی نان آغشته به سس پخش میکنیم.
8- کاهوها را روی پیاز قرار میدهیم و بعد همبرگر که پنیر روی آن ذوب شده، قارچ ها رو روی پنیر میریزیم و کمی فشار میدهیم.
پیشنهاد: دسر کاسترد • تیرامیسو • کیک ساده • غذای مقوی برای کودک یک ساله • آبگوشت • واویشکا
گوشت مخصوص همبرگر خانگی
معمولا برای تهیه همبرگر از گوشت گوساله استفاده میشود، زیرا گوشت گوساله یکدستتر از گوشت گوسفندی است و حاوی چربی کمتری است. البته این دلیل نمیشود که نتوانید با گوشت گوشفندی همبرگر درست کنید.
جالب است بدانید که بهترین سرآشپزهای دنیا معتقدند برای داشتن همبرگری لذیذ و خوشمزه باید از ترکیب گوشت گوساله و گوشت گوسفندی استفاده کرد. زیرا اگر گوشت همبرگر کاملا بدون چربی باشد همبرگر شما خشک میشود.
مثلا اگر میخواهید ۱ کیلوگرم گوشت را برای همبرگر مصرف کنید باید از ۲۰۰ گرم گوشت گوسفندی و ۸۰۰ گرم گوشت گوساله استفاده کنید. با این ترکیب همبرگر شما در پایان پخت چرب نمیشود، ضمن اینکه بافت نرم و لذیذ آن حفظ میشود.
البته مهمترین قسمت برای انتخاب گوشت همبرگر انتخاب یک گوشت تازه و با کیفیت است، زیرا اگر گوشت مانده باشد روی کیفیت برگر شما تاثیر منفی میگذارد. مطمئن باشید تمام برگر فروشیهایی که اسم و رسمی برای خود دارند از مواد با کیفیت و تازه استفاده میکنند.