طرز تهیه خورش آلو مسما خوشمزه با مرغ و نکات حرفه ای پخت خورش آلو مسما مجلسی
- بهدست: سایت کد تولز
- دستهبندی: آموزش آشپزی, کد تولز, کدتولز

طرز تهیه خورش آلو مسما
دستور پخت خورش آلو مسما , آموزش طرز تهیه خورش آلو مسما | خورش آلو مسما به انگلیسی خورش آلو مسما khoresh aloo mosama
با شما هستیم با آمورزش طرز تهیه خورش آلو مسما که یک غذای پر خاصیت و خوشمزه است.
مواد لازم برای تهیه خورش آلو مسما
گوشت مرغ براي هر نفر يه تكه
آلو قيسي براي هر نفر 2 تا 3 عدد
آلو سياه براي هر نفر 2 تا 3 عدد
پياز 2 عدد
شکر 2 قاشق غذاخوري
زردچوبه مقداري
طرز تهیه خورش آلو مسما
آشپزی:مرغ رو با كمي آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم,و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه می کنیم.هر وقت كه مرغ و آلو كاملا” پخت پياز را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم.بعد از کمی جوشیدن ( 3 تا 5 دقيقه ) غذای ما آماده است.
نکات حرفه ای دستور پخت خورش آلو مسما
• اين خورش بايد آب كمي داشته باشد.
• اگر در حین طبخ متوجه شده اید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپخته اند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا الوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.
• نگذارید پس از اضافه کردن پياز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت.
• ميزان شكر اين غذا بسته به ميل شما قابل تغييراست.
• طعم اين غذا با وجود شكر و آلو سياه, ملس می باشد.
پیشنهاد: کوکو پیازچه • خورش خلال • خورش قیمه • خورش کرفس