طرز تهیه جوجه کباب رستورانی خوشمزه اصل
- بهدست: سایت کد تولز
- دستهبندی: آموزش آشپزی

طرز تهیه جوجه کباب رستورانی خوشمزه اصل
آموزش جدید ترین روش های آشپزی ایرانی در سایت کد تولز
آموزش آشپزی > کد تولز: جوجه کباب یکی از غذاهای اساسی ما ایرانی هاست و پای ثابت سفره های ایرانی به ویژه در وقت هایی است که به سفر یا گردش میرویم و به قول معروف منقل را به راه میکنیم (مخصوصا جوجه کباب 13 بدر که برای همه ما آشناست). تهیه جوجه کباب راحت است و اگر مرغ از قبل طعم دار شده باشد نیاز به زمان زیادی ندارد. اما نکته اصلی که طعم و بافت جوجه کباب را مشخص میکند در همان مرحله طعم دار کردن است. اصولا جوجه استخوانی که با پوست و استخوان تهیه شده باشد بافت چرب و نرم تر و لذیذترید دارد. اما با رعایت نکاتی که در ادامه دستور تهیه جوجه کباب گفته میشوند، میتوان جوجه بدون استخوان نرم لذیذی درست کرد. البته از همین روش طعم دار کردن برای تهیه جوجه با استخوان هم میتوان استفاده کرد.
مواد لازم برای تهیه جوجه کباب رستورانی
سينه مرغ :•: 5 عدد
پياز :•: 2 عدد
ماست يا روغن مايع :•: 1/2 ليوان
زنجبيل تازه :•: 1 تکه کوچک
زعفران دم کرده :•: 1/3 ليوان
آبليمو :•: 5 قاشق غذاخوري
گوجه فرنگي درشت :•: 4 عدد
کره :•: به ميزان لازم
نمک و فلفل سياه :•: به ميزان لازم
طرز تهیه جوجه کباب رستورانی خوشمزه اصل
طرز تهيه: جوجه کباب خوشمزه و تردپيازها را به شکل حلقه هاي نازک خرد کنيد و داخل کاسه اي بريزيد ، سينه هاي مرغ را از به صورت نوارهاي پهني برش بزنيد و هر نوار را از وسط نصف کنيد سپس به پيازها اضافه نماييد.
در ادامه ماست يا روغن مايع ، زنجبيل ، زعفران دم کرده ، 3 قاشق غذاخوري آبليمو ، نمک و فلفل سياه را به تکه هاي مرغ و پياز اضافه کنيد خوب مخلوط نماييد تا تکه هاي مرغ کاملا به مواد آغشته شود سپس روي ظرف را با سلفون يا نايلون فريزر بپوشانيد و به مدت 8 – 5 ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا مزه دار شود.
پس از مزه دار شدن تکه هاي مرغ را در يک رديف روي سطح کار قرار دهيد سپس روي آن را با دست نگهداريد و سيخ را به آرامي از داخل تکه هاي مرغ عبور دهيد ( دقت کنيد ميان تکه هاي مرغ فاصله اي نباشد و کاملا به هم چسبيده باشند ) ، گوجه ها را نيز از وسط نصف کنيد و به سيخ بکشيد.
براي تهيه سس کره مخصوص جوجه کباب مقداري کره را داخل کاسه اي بريزيد و روي حرارت بخار آب قرار دهيد تا آب شود سپس 2 قاشق غذاخوري آبليمو و مقداري نمک و فلفل اضافه کنيد.
سيخ هاي جوجه را روي آتش ذغال قرار دهيد و کمي اين طرف و آن طرف کنيد تا رنگ گوشت تغيير کند سپس با قلمو از سس کره روي سطح جوجه کباب بزنيد
در زمان کباب شدن هر چند لحظه يک بار سيخ هاي جوجه را روي هم قرار دهيد تا آب کباب به خورد جوجه ها برود و جوجه کباب ترد بماند ،
پس از اينکه جوجه کباب آماده شد بقيه سس کره را روي کباب ها بريزيد و از روي حرارت برداريد.
توصيه مي کنيم اين کباب را مانند کباب هاي معروف ديگر مثل کباب کوبيده و کباب بختياري با نان داغ و يا برنج سرو نماييد.
جوجه کباب در فربراي کباب کردن جوجه کباب در فر بايد جوجه ها را به سيخ بکشيد ، توصيه مي کنيم از سيخ چوبي استفاده نماييد. بعد از سيخ کردن جوجه کباب بايد سيني فر را چرب نماييد ، سپس سيني را داخل فر با دماي 200 درجه سانتيگراد قرار دهيد
هر چند دقيقه جوجه کباب ها را پشت و رو کنيد و با سس کره و زعفران روي آن برس بکشيد تا آماده شود. براي تزيين کباب مي توانيد از کلم بنفش و گوجه هاي برش خورده يکنواخت استفاده کنيد.
جوجه کباب هم مانند کباب کوبيده با روش هاي مختلفي تهيه مي شود و به اصلاح عاميانه هر کس روش خود را براي تهيه اين نوع کباب دارد ، مهم ترين نکته در طعم دار کردن جوجه کباب مقدار موادي هست که براي طعم دار کردن استفاده مي کنيد ، با کم و زياد کردن مواد ، تکرار و تجربه مي توانيد جوجه کباب خوشمزه تري تهيه نماييد.