دانلود فیلم سراسر شب،خلاصه داستان و بازیگران فیلم ایرانی سراسر شب الناز شاکردوست
- بهدست: سایت کد تولز
- دستهبندی: اخبار, دانلود فیلم جدید 2019 و 98
دانلود فیلم سراسر شب،خلاصه داستان و بازیگران فیلم ایرانی سراسر شب الناز شاکردوست
ابزار وبلاگ اخبار: خلاصه داستان و بازیگران فیلم ایرانی سراسر شب الناز شاکردوست
دانلود فیلم سراسر شب،خلاصه داستان و بازیگران فیلم ایرانی سراسر شب الناز شاکردوست
سراسر شب فیلمی به کارگردانی فرزاد مؤتمن، تهیهکنندگی جواد نوروزبیگی و نویسندگی زامیاد سعدوندیان و فرزاد مؤتمن است.
خلاصه فیلمسراسر شب
مهتاب برای یافتن ردی از داوود مرادی که آخرین فرد مرتبط با خواهرش مریم، پیش از خواب طولانی مدتش بوده به محل زندگی داود میرود تا پاسخی برای سوالاتش پیدا کند…
کارگردان: فرزاد موتمن
نویسنده: فرزاد موتمن، زامیاد سعدوندیان
تهیه کننده: جواد نوروزبیگی
بازیگرها: الناز شاکردوست، امیر جعفری، افسانه چهره آزاد، سینا حجازی، آزاده صمدی، مهدی سلطانی، حسام شجاعی، سحر نظام دوست، محمدرضا هاشمی، ایلناز آذری، دیانا روهنده، آفرین رهنما، داراب داداش زاده
نشست تحلیل و بررسی فیلم سراسرِ شب با حضور فرزاد موتمن (کارگردان)، سینا حجازی (بازیگر)، زامیاد سعدوندیان (فیلمنامهنویس)، سهراب خسروی (تدوینگر) و بابک میرزاخانی (آهنگساز)، مسعود بهارلو (مجری) و شاهین شجریکهن (منتقد) برگزار شد.
مسعود بهارلو در ابتدای جلسه با اشاره به آغاز اکران فیلم در برنامه سینماماشین، گفت: فرزاد موتمن کارگردانی است که به شدت به ژانر علاقهمند است و فیلمهایش پر از ارجاع به تاریخ سینما، ادبیات، موسیقی است و سراسرِ شب هم در اساس فیلم ارجاع است.
شاهین شجریکهن منتقد در خصوص این فیلم عنوان کرد: به نظرم سراسرِ شب بهنوعی شاید واکنشی عامدانه یا غیرعامدانه به همه کسانی باشد که مدام میگفتند فرزاد موتمن باید فیلم خودش را بسازد و نباید قواعد تحمیلشده در سینمای ایران را بپذیرد و فیلم تجاری بسازد و باید کار خودش را بکند. حالا او کار خودش را کرده و این فیلمی است که کاملا از نگاه و جهانبینی و سلیقه هنری کارگردانش سرچشمه گرفته است.
وی گفت: ریشههای سینمایی و ادبی فیلم به ویژه برای مخاطبی که اهل فیلم دیدن و رمان خواندن باشد، بسیار آشکار است و مخاطبی که تجربه مواجهه با آثار مختلف را داشته باشد به همان نسبت ممکن است دریچههای سخاوتمندانهتری را در مقابل خود ببیند.
در ادامه جلسه فرزاد موتمن کارگردان فیلم، گفت: طرح سراسرِ شب در سالهای ۹۰ و ۹۱ و در یک دوره سخت و غریب از زندگی من به سراغم آمد. اصل ایده از یک تماس شکل گرفت و در کنار اتفاقاتی که برای من افتاده بود، تبدیل به یک ایده و فکر شد. وقتی درگیر این ایده بودم، به ناگاه یاد رمان پس از تاریکی هاروکی موراکامی افتادم و این شد اولین منبع اقتباس برای این فیلم. البته باید بگویم من نویسنده نیستم و سراسرِ شب تنها فیلمی است که من به همراه زامیاد سعدونیان آن را بهنگارش درآوردم. مابقی فیلمهای من را فیلمنامهنویسها نوشتند. در بدو امر به این نتیجه رسیدم که باید از جایی الهام بگیرم و رمان موراکامی، یک شروع خوب بود. البته موراکامی هم این ایده را که دختری به خواب عمیق رفته، از زیبای خفته گرفته و این مرا به سمت قصه شارل پرو برد. شخصیت داود در فیلم که یک کارگردان بیکار و بیپول است، من را به یاد رمان گرسنگی اثر کنوت هامسون انداخت که رمان مورد علاقه من است و اگر یک رمان باشد که قرار باشد آن را با خود به قبر ببرم، این رمان است. این یک رمان عجیب و مدرن است در حالی که در اواخر قرن نوزدهم نوشته شده…
وی ادامه داد: نوشتن فیلمنامه را تا سال ۹۶ شروع نکردم. به خاطر این که بینایی خوبی نداشتم، فقط به آن فکر کردم و تمام زمانم را گذاشتم تا بتوانم از فیلمها و رمانهای مختلف دیالوگ جمع کنم. کمکم، بافت سراسرِ شب برای من شکل گرفت. دوست داشتم وقتی برای اولین بار یک ایده را خودم پرورش میدهم، آن را به سینمایی که خودم دوست دارم نزدیک کنم. سینمایی که داستان می گوید اما تعریف نمیکند. دور داستان میپلکد و صریحا داستان را نمیگوید. سینمایی که واقعی است اما بهشدت تخیلی است و نمیترسد از این که تخیل لجامگسیخته در آن بدود. سینمایی که دیالوگهایش روزمره نباشند و بتوانی آنها را به یاد بیاوری. یعنی مثل دیالوگهای «سانست بولوار»، دیالوگ سینمایی باشند. سینمایی که آدمهایش «فیلمی» هستند و لزوما آن چیزی نیستند که ما در اطرافمان میبینیم، بلکه قرار است تأثیرشان را بر زندگی ما بگذارند. در نتیجه، بهتدریج چارچوبهایی برایش پیدا کردم و سال ۹۶ با مجموعهای از این ایدهها، نسخه اول سراسرِ شب شکل گرفت و از وقتی که به طور جدی قرار شد فیلم تولید شود.
موتمن افزود: در دفتر جواد نوروزبیگی مستقر شدیم، زامیاد سعدوندیان به من پیوست و من خیلی خوشحال بودم چون کاراکترهای من به جز داود و طناز، جوان بودند و حالا یک جوان در کنار من بود. نسخه دوم اساسا توسط زامیاد نوشته شد که البته اداره نظارت گفت قصه دختر کتک خورده تغییر کند و بعد، نسخه سوم و نهایی کار توسط من و زامیاد نوشته شد.
وی در پاسخ به این سوال که «سراسرِ شب اولین فیلمی است که در نگارش فیلمنامهاش دخالت داشتید و از فضای شخصی شما میآید، میتوانیم آن را شخصیترین فیلم شما بدانیم»، گفت: اینگونه بگویم من فقط یک فیلم ساختهام و آن سراسرِ شب است. هرچه که به غیر از این فیلم ساختهام صرفا مشقی بوده برای این که این فیلم ساخته شود. در فیلمهایی که قبلا ساختهام، فیلمهایی مثل صداها و شبهای روشن بوده که دوستشان داشته باشم اما سراسرِ شب برای من یک چیز دیگر است.
دقیقا آنگونه است که من سینما را میفهمم. این به آن معنا نیست که هیچ عیبی ندارد، اما آنچیزی است که بیشتر به آن احساس نزدیکی میکنم. شاید فیلمنامههای سعید عقیقی یا «سایه روشن» امیر افشار را دوست داشته باشم اما دقیقا آنچیزی نیستند که میپسندم. فیلمهایی هم در کارنامهام هست که کالا هستند. اما این فیلمی است که من با دلم آن را ساختم.
در بخش دیگری از این نشست، سینا حجازی بازیگر فیلم سراسرِ شب، گفت: پیش از این بارها حضورم به عنوان بازیگر جلوی دوربین سینما مطرح شده بود اما این اتفاق نیفتاده بود. این بار وقتی فیلمنامه را خواندم و با آقای موتمن صحبت کردم، به این نتیجه رسیدم که فیلم فضا و قصه متفاوتی دارد و آنقدر همکلامی با این کارگردان برای من جذاب بود که مطمئن شدم اگر قرار باشد من در یک فیلم بازی کنم، آن فیلم سراسرِ شب است. برای این فیلم زحمت زیادی کشیده شد و به دیده شدنش امیدوار بودم که متأسفانه مهجور ماند و نمایش آن به درازا کشید و حالا در یک شرایط خاص در حال اکران است که همه چیز در هولناکترین شکل ممکناش است.
وی در توضیح تنها حضورش در سینما گفت: از آنجا که پدرم بازیگر بود این فضا را میشناختم اما همواره آنقدر که با میکروفن راحت بودم، از بازی جلوی دوربین سینما میترسیدم. با این اتفاقاتی که پیش آمده فکر میکنم آخرین بار باشد که در فیلمی بازی کردهام. با این حال معتقدم همانطور که همه چیز این فیلم تا به حال عجیب بوده، عاقبتش هم عجیب خواهد بود و اگر عاقبت خوبی داشته باشد، شاید باز هم بازیگری را ادامه دهم.
اسامی بازیگران فیلم سراسر شب
الناز شاکردوست
امیر جعفری
افسانه چهره آزاد
سینا حجازی
آزاده صمدی
مهدی سلطانی
سید امیرحسام شجاعی
سحر نظامدوست
محمدرضا هاشمی
ایلناز آذری
دیانا روهنده
آفرین رهنما
داراب داداشزاده
دیگر عوامل
کارگردان: فرزاد موتمن، تهیه کننده: جواد نوروزبیگی، نویسندگان: زامیاد سعدوندیان و فرزاد موتمن، مدیر فیلمبرداری: محمدرضا سکوت، مدیر صدابرداری: محمد شاهوردی، مدیر برنامه ریزی و سرپرست گروه کارگردانی: منصور وثوقی، دستیار اول کارگردان: سعید غلامی، طراح گریم: مهرنوش طبیبی، طراح صحنه و لباس: ثنا نوروزبیگی، تدوین: سهراب خسروی، صداگذار: حسین ابوالصدق، آهنگساز: بابک میرزاخانی، دستیار دوم کارگردان: حسن خان محمدپور، منشی صحنه: نسیم سیدعلیخانی، عکاس: رامونا میریان، مشاور رسانهای: امین اعتمادیمجد، تبلیغات فضای مجازی: امیرحسین فاضلی، سرپرست گریم: میثم قراگزل.
همچنین بخوانید:
روش تحقیق در علوم رفتاری زهره سرمد • دانلود کتاب صوتی قدرت عادت • دانلود کتاب صوتی مردی به نام اوه • دانلود کتاب صوتی هنر شفاف اندیشیدن • دانلود سریال قورباغه • عکس پروفایل • خرید بلیط هواپیما • تاریخ امروز • خرید رپورتاژ آگهی • نتایج زنده فوتبال • تعبیر خواب • دانلود فیلم ایرانی • دانلود سریال ایرانی